Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κοντά και στο ορεινό τρέξιμο

* Κ. Αγοραστός: Στηρίζουμε κάθε μορφής δρομικό κίνημα

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2023 11:30

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει κάθε μορφής δρομικό κίνημα». Αυτό είπε χθες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, λίγο πριν δώσει την εκκίνηση στους αγώνες 21 χλμ. και 5,1 χλμ. στην έκτη διοργάνωση του ορεινού αγώνα ΓεντίκιTrail και πρόσθεσε: «Το τρέξιμο στο βουνό είναι μία ευχάριστη δρομική δραστηριότητα, είναι τρέξιμο περιπέτειας και σε φέρνει σε επαφή με τη φύση».


Ήταν μια γρήγορη κούρσα στον αγώνα των 21 χλμ., καθώς οι τρεις πρώτοι αθλητές έσπασαν το προηγούμενο ρεκόρ αγώνα, αλλά και μία επίσης γρήγορη κούρσα στα 5,1 χλμ. Οι αθλητές ήρθαν από όλη την Ελλάδα και φέτος και το μυστικό βουνό της Λάρισας, το Γεντίκι, και η διοργάνωση Γεντίκι Trail τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Χαρακτηριστικές ήταν οι συμμετοχές αθλητών από Σάμο και Κομοτηνή. Επιπλέον αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή Καναδού αθλητή ο οποίος έτρεξε τον πρώτο του αγώνα στη χώρα μας χθες στο ΓεντίκιTrail και δήλωσε εντυπωσιασμένος.
Για την ιστορία, στον αγώνα των 21 χλμ. η πρώτη τριάδα αθλητών ήταν οι Γκιζλής Αριστείδης με χρόνο 1.59.55, Λιάκος Αντρέας με χρόνο 2.01.50, και Παρμάκης Χρήστος με χρόνο 2.30.20. Στις γυναίκες, η τριάδα ήταν οι Γεράρδη Νικολέτα με χρόνο 2.35.45, Τσιαγγάλη Γεωργία με χρόνο 2.50.58 και Γάτσιου Ιφιγένεια με χρόνο 2.54.44.
Στον αγώνα των 5,1 χλμ. οι νικητές ήταν οι Κασιάρας Νίκος με χρόνο 25.42, Μυσιρλάκης Στέλιος με χρόνο 28.09 και Τσέλιος Χρήστος με χρόνο 30.02.
Στις γυναίκες νικήτριες ήταν οι Παπά Αναστασία με χρόνο 35.37, Καρακώστα Κλεοπάτρα με χρόνο 37.46 και Ανδρίτσου Αθανασία με χρόνο 37.51.
Στον αγώνα παρευρέθηκαν ακόμα οι δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης Γιώργος, αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Καλαμπάκας Κωνσταντίνος, αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Νικολάου Γεώργιος, πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Καφφές Ηλίας κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass