Στο «σφυρί» η «Villa Erotica»

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΗ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2023 10:10

Στο «σφυρί» για χρέη βγαίνει η «Villa Erotica» της Σούλας στη Λάρισα!


Ο πλειστηριασμός, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο διεξάγεται λόγω οφειλής προς ιδιώτη, ύψους 9.038,77 ευρώ, ενώ η ημερομηνία διεξαγωγής του πλειστηριασμού έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου του 2023. Η περιουσία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ», περιλαμβάνει το οικόπεδο έκτασης 5 στρεμμάτων στην Τερψιθέα μαζί με το ακίνητο, με αρχική τιμή προσφοράς τις 195.000 ευρώ. Όπως προκύπτει από την έκθεση εκτίμησης του ακινήτου και την επιτόπια μετάβαση στο ακίνητο, πρόκειται για αυτόνομη ιδιοκτησία – τρεις πανομοιότυπες μονοκατοικίες επί οικοπέδου στην εκτός σχεδίου περιοχή του οικισμού Τερψιθέας Λάρισας του Δήμου Λαρισαίων της Π.Ε. Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
«Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ»
Ας σημειωθεί πως ο οίκος ανοχής βρέθηκε εδώ και χρόνια στο επίκεντρο της ελληνικής ειδησεογραφίας, και όχι μόνο λόγω της ιδιοκτήτριάς του, η οποία αρκετές φορές τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα η ίδια, γνωστή και ως «Η κυρία του κάμπου» πριν 11 χρόνια βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν κατέστη χορηγός στην ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου «Βουκεφάλας» της Λάρισας.
Η απόφασή της προκάλεσε όχι μόνο ικανοποίηση για τη διοίκηση της ομάδας, αλλά και πολλά χαμόγελα στους υποστηρικτές της.
Χαρακτηριστικό δε είναι ότι οι ροζ φανέλες που φόρεσαν οι παίκτες με τυπωμένη τη χορηγία του «Οίκου Εποχής Σούλα» προκάλεσε εκπληξη και εντυπώσεις ανά το πανελληνιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass