Οι ακαδημίες μπάσκετ Πελαργού-Ικάρου σε αθλητική εκδρομή στη Σερβία

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2023 11:20

Οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του Πελαργού-Ικάρου, στο πλαίσιο της αθλητικής εκδρομής, μετέβησαν στη Σερβία στις 26-30 Δεκεμβρίου με τη συνοδεία των προπονητών τους Μίρζα Κούρτοβιτς, Βαγγέλη Κουτσοκέρα και Νίκο Τσιρινδάνη.

Στην αποστολή των ακαδημιών συμμετείχαν 40 αθλητές ηλικιών 2005-06 (έφηβοι), 2007-08 (παίδες) και 2009-10 (παμπαίδες), καθώς και 20 γονείς και αδέλφια των αθλητών.
Το απόγευμα της 26ης Δεκεμβρίου η αποστολή έφτασε στην πόλη των Σκοπίων, όπου οι αθλητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν σε φιλικά παιχνίδια με την ομάδα MZT Σκοπίων, ενώ διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της πόλης.
Την επόμενη μέρα η αποστολή αναχώρησε για την πόλη του Βελιγραδίου, όπου διέμεινε για τρία βράδια σε ξενοδοχείο με ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Βόρειο Βελιγράδι. Τα απογεύματα οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν μια σειρά φιλικών παιχνιδιών με αθλητές των ομάδων της Partizan και της Vizura Academy. Επίσης, τα πρωινά επισκέφθηκαν τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, το Φρούριο του Βελιγραδίου Kalemegdan, τον Ναό του Αγίου Σάββα, αλλά και περιηγήθηκαν στην παλιά πόλη και στην Skadarlija, καθώς και στο «Νέο Βελιγράδι», μια περιοχή με πολυτελείς εγκαταστάσεις δίπλα στον ποταμό Δούναβη. Το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου η αποστολή βίωσε μια ξεχωριστή εμπειρία να παρακολουθήσει τον αγώνα Ευρωλίγκας Παρτιζάν - Μπάγερν στο Stark Arena.
Την επόμενη μέρα οι ακαδημίες επέστρεψαν στη Λάρισα, έχοντας στις αποσκευές τους πολύτιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στα διεθνή φιλικά παιχνίδια, αλλά και αξέχαστες στιγμές που πέρασαν με τους συμπαίκτες τους, δίνοντας ραντεβού στα παρκέ για το 2023 με περισσότερη όρεξη.
Οι Ακαδημίες Πελαργού-Ικάρου ευχαριστούν τόσο τους αθλητές όσο και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον σύλλογο για τη συμμετοχή τους στην αθλητική εκδρομή και υπόσχονται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες τέτοιες δράσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass