Ενδεκάδα-γρίφος στην ΑΕΛ...

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2023 11:13

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά το ρεπό που είχε τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιζόμενη την ερχόμενη Κυριακή στο Πολύκαστρο με τον Απόλλωνα Πόντου, σε ένα παιχνίδι που -λόγω έργων στο γήπεδο- θα πραγματοποιηθεί

κεκλεισμένων των θυρών.
Η λαρισινή ομάδα αυτνή τη στιγμή βρίσκεται σε δυσχερή θέση, καθώς είναι έξι βαθμούς πίσω από τον Πανσερραϊκό που παίζει μία μέρα νωρίτερα με τον ισχυρό ΠΑΟΚ Β’.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Ταουσιάνης για το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Γκοτζαμανίδη, Κοσονού, τον ανέτοιμο Όγκμποε που κάνει ατομικό πρόγραμμα και τον Θανάση Παπαγεωργίου που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα …βελτίωσης φυσικής κατάστασης.
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του, με τα σέντερ μπακ και τα φορ να έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα η ενδεκάδα να αποτελεί γρίφο.
Κάτω από τα δοκάρια δεδομένος είναι ο Θεοδωρόπουλος, στην άμυνα θα παίξουν οι: Καλουτσικίδης, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Μαϊδανός, στη μεσαία γραμμή οι: Θωμαΐδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, ενώ θέση διεκδικεί ο Αντράντα. Πάντως, υπάρχει μικρή περίπτωση να παίξει σέντερ μπακ πάλι ο Πλέγας, οπότε θα ελευθερωθεί μία θέση στη μεσαία γραμμή.= Στην επίθεση σίγουρος είναι μόνο ο Πεντρόσο και από κει και πέρα στα πλάγια θα παίξει ένας εκ των Νικολιά ή Μαυριά και στην κορυφή ένας εκ των Νούνιες η Τσιριγώτη.
Πληροφορίες που διέρρευσαν από τη Διοίκηση αναφέρουν ότι έγιναν συστάσεις στους παίκτες για τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες που δέχονται με ευκολία. Μάλιστα υπήρχε ιδιαίτερη συζήτηση με ορισμένους παίκτες.
ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;
Η μεταγραφική περίοδος δείχνει να ολοκληρώνεται για την ΑΕΛ με την απόκτηση των Νούνιες, Κόλα, Τσιριγώτη και είναι άγνωστο γιατί προς το παρόν (;) «ναυάγησε» η μεταγραφή του Γερολέμου στη λαρισινή ομάδα.
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη.
2. Εκλογή Β’ Αντιπροέδρου.
3. Διάφορα Θέματα.

165.000 ευρώ στις ομάδες της Super League 2
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που θα διανεμηθεί στις ομάδες της Super League 2 από τα χρήματα του Στοιχήματος θα είναι περίπου 165.000 ευρώ. Οι ομάδες της ανώτερης κατηγορίας θα πάρουν περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass