Ο Ηρακλής Λάρισας τα κατάφερε για ένα ημίχρονο…

*Πλήρης κατάρρευση στο β’ μέρος και ήττα με 4-0

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2023 12:40

Ο Ηρακλής Λάρισας προσπάθησε χθες στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, τα κατέφερε για ένα ημίχρονο κόντρα στον πρωτοπόρο του Βόρειου Ομίλου της Super League 2, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-0 στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πλέον οι γηπεδούχοι βρίσκονται έξι βαθμούς μπροστά

από την ΑΕΛ.
Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη χρησιμοποίησε τους δύο νεοαποκτηθέντες, τον Τσουμάνη και τον Κάσας, που ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι λίγο πριν τον αγώνα, δείχνοντας και οι δύο ότι θα βοηθήσουν την ομάδα.
Ο Ηρακλής Λάρισας μπορούσε να προηγηθεί στο 17’, όταν ο Γκουκούδης βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή και από πλάγια θέση έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Γιαννίκογλου βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν και την έστειλε κόρνερ.
Αν υπήρχε τέρμα στη φάση αυτή, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό.
Η αντίδραση της ομάδας των Σερρών ήταν άμεση και έχασε ευκαιρίες με τους Σαΐντ (21’), Στίνα (26’) και στο 33’ όταν ο Θυμιάνης κάνει κάθετη πάσα στον Κανίς και σέντρα προς τον Σαΐντ, που εξ επαφής από μισό μέτρο δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ και έστειλε το πλασέ του άουτ.
Στο 45’+3’, ο Μούργος με εκπληκτική προσπάθεια έβγαλε μόνος του τον Σαΐντ στη μικρή περιοχή, απέναντι στον Φαρμάκη, αλλά το γυριστό που επιχείρησε βρήκε αέρα…
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραικός μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη κι αν αστόχησε ο Σαΐντ στο 49’, δεν έγινε το ίδιο και στο 51’ όταν με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 73’ ο Μούργος διπλασίασε τα γκολ για τον Πανσερραϊκό μετά από ασίστ του Κανίς και εκεί τελείωσαν όλα...
Στο 80’ ο Σοφιανός που είχε περάσει αλλαγή, έκανε το 3-0, ενώ στο 87’ ο Μούργος πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ μετά από ασίστ του Σοφιανού, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
Ο Ηρακλής κατηγορήθηκε ότι έπαιξε για λογαριασμό της ΑΕΛ και σάιτ των Σερρών ανέφερε για… «Λαρισαίους που ήρθαν σε αποστολή, στο δημοτικό γήπεδο, με σκοπό να κόψουν βαθμούς, όμως, δεν τους έγινε το κέφι».
Η λαρισινή ομάδα αν θέλει να σωθεί, θα πρέπει να ψάξει βαθμούς σε άλλα παιχνίδια…
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Πεταυράκης (86’ Λυμπεράκης), Στίνα (74’ Σοφιανός), Κολομπίνο (74’ Σιόντης), Θυμιάνης (59’ Στάικος), Στίνα, Μούργος, Κανίς, Σαΐντ (74’ Κατσαντώνης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκουκούδης, Γκαλίτσιος, Καψάλης (84’ Λαγωνίδης), Καμπέρης, Χρηστίδης (74’ Τασιούλης), Μπόσιο, Μπάμης (58’ Τσουμάνης), Τσιμίκας, Λεσάι (74’ Συρεγγέλας), Κάσας (84’ Ζαφειρίου).

Ποιος είσαι εσύ...
Έντονη λογομαχία υπήρξε στο ημίχρονο του αγώνα, όταν ο σύμβουλος του Πανσερραϊκού κ. Τσιμπανάκος επιτέθηκε στον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρο Ιωακείμ, εκνευρισμένος από το 0-0, λέγοντας: «Ποιος είσαι εσύ ρε;» για να απαντήσει ο Ιωακείμ: «Θα τα πούμε στη Λάρισα... Να δω πόσο μάγκας είσαι…».
Μετά τον αγώνα ο Ηρακλής Λάρισας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ευχαριστεί την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και ειδικά τον «εντεταλμένο» σύμβουλό της, κο Τσιμπανάκο, για την ολόθερμη φιλοξενία προς την ομάδα μας και ειδικά προς τον Πρόεδρό μας, την οποία και θα ανταποδώσουμε με την ίδια θέρμη στο AEL FC ARENA στον δεύτερο γύρο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass