Αλλαγές έδειξε ο Ταουσιάνης...

*Στο χθεσινό οικογενειακό διπλό *Εβαλε γκολ, έχασε πέναλτι ο Νούνιες *Το Transfermarkt αναφέρει ως δανεικό τον Ουρουγουανό παίκτη *Σε ρόλο ηγέτη ο Νικολιάς *Δίδυμο σέντερ μπακ ενόψει Απόλλωνα Πόντου Μαξιμένκο-Κόλα *Πρόταση για μείωση αποδοχών σε παίκτη...

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2023 12:35
O Νούνιες O Νούνιες

Του Σωτ. Κέλλα

Η έλλειψη αντιπάλου για ένα δυνατό φιλικό ανάγκασε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ να προγραμματίσει οικογενειακό διπλό, ώστε να μην υπάρξει απραξία στο ρεπό που είχε κατά τη 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2 η λαρισινή ομάδα.  Το χθεσινό οικογενειακό διπλό έγινε στο Αλκαζάρ και δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Όγκμποε, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου, Γλυνός και Θεοδωρόπουλος.
Το αποτέλεσμα ήταν 1-0 και πρωταγωνιστής ήταν ο Ουρουγουανός Νούνιες που πέτυχε ένα γκολ από το σημείο του πέναλτι και έχασε ένα πέναλτι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κ-19 Γιώτης. Το πέναλτι κέρδισε ο Πλέγας.
Ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης («Τάου», όπως είναι το παρατσούκλι του) έκανε ορισμένες δοκιμές:
*Έβαλε δίδυμο σέντερ μπακ Μαξιμένκο-Κόλα, με δεδομένο ότι ο Ηλιάδης είναι τραυματίας και ο Γκοτζαμανίδης τιμωρημένος. Ο Πλέγας που έπαιξε σέντερ μπακ αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή.
*Ο Νικολιάς έπαιξε σε ρόλο «10άρι» με πολύ καλή απόδοση.
*Δοκίμασε τριάδα στην επίθεση τους Μαυριά, Νούνιες, Τσιριγώτη, με τον τελευταίο να έχει καλή απόδοση (ήταν πέρυσι στον Παναθηναϊκό Β’ ως δανεικός από τον Λεβαδειακό).
*Δοκιμάζει αριστερό μπακ τον Μαϊδανό με δεδομένο ότι ο Κοσονού έχει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα παίξει στο προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας.
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τις εξής ενδεκάδες. Η νικήτρια ομάδα με τους: Σουλούκο, Νινίκα, Γωγουβίτη, Γκοτζαμανίδη, Κοσονού, Θωμαΐδη, Αντράντα, Νικολιά, Μαυριά, Νούνιες, Τσιριγώτη και η άλλη με τους: Αντωνόπουλο, Κόλα, Μαξιμένκο, Καλουτσικίδη, Μαϊδανό, Μιλτιάδη, Πλέγα, Γαρουφαλιά, Κούστα, Νίνο, Πεντρόσο.
ΔΑΝΕΙΚΟΣ
Στο μεταξύ, το γνωστό σάιτ transfermarkt αναφέρει ότι ο Νούνιες είναι δανεικός στην ΠΑΕ ΑΕΛ από την Πενιαρόλ. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει οψιόν αγοράς, αλλά αυτήν τη στιγμή -σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα- πρόκειται για δανεικό παίκτη.
ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ
Ασφαλείς πληροφορίες της «ΕτΔ» αναφέρουν ότι κάποιοι παίκτες της ΑΕΛ κλήθηκαν σε απολογία για διάφορα, σύμφωνα με τη διοίκηση, πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ υπάρχει πληροφορία για πρόστιμο σε παίκτη. Από κει και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε πρόταση για μείωση αποδοχών σε δύο ποδοσφαιριστές ή λύση της συνεργασίας μαζί τους. Το τελευταίο οκταήμερο ίσως έχουμε εξελίξεις...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass