ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ:

Πώς ο Δήμος Κιλελέρ βρίσκεται αρωγός στην ομάδα της Νίκαιας 2012;

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2023 13:12

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ κ. Γιώργος Ακριβούλης σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα εξής:


«Δεν πέρασαν ούτε δύο εβδομάδες από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο γραφείο του δημάρχου Κιλελέρ αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ Νίκαια 2012, κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβε τη διαβεβαίωση διά στόματος Δημάρχου πως «ο Δήμος Κιλελέρ βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στην πορεία της…» και οι παράγοντες της ομάδας ανακοίνωσαν πως η ομάδα δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα λόγω αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων!
Αναρωτιέται κανείς, ο κ. Νασιακόπουλος πώς ακριβώς εννοούσε πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην ομάδα μπάσκετ; Διά των ευχών του;
Είναι δυνατόν ένας Δήμος, οικονομικά υγιής, σύμφωνα με τον κ. Νασιακόπουλο, να αδυνατεί να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται στη Γ’ εθνική κατηγορία;
Φυσικά οι πολίτες του Δήμου Κιλελέρ γνωρίζουν πλέον καλά πως χρήματα βρίσκονται εύκολα μόνο για την «τακτοποίηση» φίλων και συνεργατών του Δημάρχου. Ωστόσο, δεν παύει να αποτελεί μία ακόμα πρόκληση αυτή η συμπεριφορά, που αν μη τι άλλο αποδεικνύει πως η Δημοτική Αρχή του κ. Νασιακόπουλου πορεύεται χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο για το μέλλον του Δήμου.
Ο κ. Νασιακόπουλος δεν είναι υπόλογος μόνο απέναντι στους ανθρώπους και αθλητές της ομάδας, αλλά σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass