Ο Στέλιος Αρσένος νέος τεχνικός του Π.Ο. Ελασσόνας

*ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΦΩΛΛΑ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2023 13:01

Ο Στέλιος Αρσένος θα είναι ο νέος τεχνικός του Π.Ο. Ελασσόνας (πήρε τη θέση του παραιτηθέντα Νίκου Φώλλα) που μετέχει στον 2ο Όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας και πλέον έχει στόχο την παραμονή παρότι ξεκίνησε με όνειρα ανόδου στην αρχή της σεζόν.


Ο 44χρονος Βολιώτης προπονητής πέρασε από τον πάγκο του Γ.Σ. Αλμυρού. Στη συνέχεια ήταν προπονητής στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Το 2021 στέφθηκε πρωταθλητής στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου και πέρυσι ήταν προπονητής στη Δήμητρα Ευξενούπολης, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση. Φέτος ξεκίνησε στην ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα που έλυσε τη συνεργασία με τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Μαντζανά, ενώ βρισκόταν η τρικαλινή ομάδα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά υπήρχαν διαφορές στη φιλοσοφία των δύο πλευρών.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΩΛΛΑ
Η διοίκηση του Π.Ο. Ελασσόνας με ανακοίνωσή της τονίζει ότι έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής Νίκος Φώλλας και αναφέρει τα ακόλουθα: «Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις ήταν, είναι και θα συνεχίσουν να είναι πάντα δυνατές, καθώς το ήθος του και ο χαρακτήρας του σπανίζουν. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας του».
Η επιστολή του Νίκου Φώλλα αναφέρει τα εξής: «Έχοντας πλήρη συναίσθηση ότι αυτό που προέχει κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι άμεσα το καλό της ομάδας, υπέβαλα την παραίτησή μου στη διοίκηση του Π.Ο.Ε. Θεωρώ ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι με σημαντικές επιτυχίες στο Κύπελλο Ελλάδος και το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής πρέπει να συνεχιστεί, έστω και χωρίς εμένα στην τεχνική ηγεσία, καθώς στην Ελασσόνα υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για υγιή ποδοσφαιρική λειτουργία που θα αποδώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Π.Ο.Ε. κ. Χατζηβασίλη και τη διοίκηση του συλλόγου που μου εμπιστεύθηκαν το «τιμόνι» της ομάδας, τον συνεργάτη μου Βαγγέλη Κολιό για τον ζήλο και την εργατικότητά του, τους ποδοσφαιριστές και όλα τα στελέχη για τη συνεργασία μας επί έξι μήνες, καθώς και τους Ελασσονίτες φιλάθλους για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά μας.
Εύχομαι την καλύτερη συνέχεια και κάθε επιτυχία στον ιστορικό Π.Ο. Ελασσόνας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass