Πολύτιμος βαθμός για τον Ηρακλή Λάρισας

Απέσπασε λευκή ισοπαλία στην Αριδαία - Θετικό το ντεμπούτο για Μπόσιο και Φαρμάκη

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2023 11:30

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε χθες στην Αριδαία ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος αναδείχθηκε με τον τοπικό Αλμωπό ισόπαλος 0-0.


Η λαρισινή ομάδα με τεχνικό στον πάγκο τον Χρήστο Χατζηλιάδη, κέρδισε σε δύο αγώνες τον Απόλλωνα Λάρισας 2-0 και τον Θεσπρωτό 1-0, προσθέτοντας στο χθεσινό ματς ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, που της δίνει άλλον αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο Ηρακλής είχε τρεις πολύ καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ θετική ήταν η πρώτη παρουσία του τερματοφύλακα Φαρμάκη, όσο και του αμυντικού μέσου Μπόσιο για τον Ηρακλή.
Στο 6’σε κεφαλιά του Τσιμπούκα η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 21’ σε σουτ του Λεσάι η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 30’, σε εκτέλεση φάουλ του Μπάντροβιτς , η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Για την Αριδαία στο 37’ ο Έππας έπιασε γυριστή κεφαλιά και η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ.
Στο 41’ ο Πέλκας βρέθηκε σε καλή θέση αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ, ενώ στο 43’ σε σουτ του Συρεγγέλα, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Στο 73’ δυνατό σουτ του Έππα η μπάλα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 90’ σε σέντρα σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Φαρμάκης.
Και στο 90’+4’ ο Σουλιώτης εξ επαφής έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής ήταν ο κ. Δημητριάδης (Χαλκιδικής), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Μαλανδρή (Χαλκιδικής), Ντάβελα (Μακεδονίας) και 4ος ήταν ο κ. Μπουτσίκος (Μακεδονίας).
Οι γηπεδούχοι ζήτησαν στο 54’ πέναλτι υποστηρίζοντας πως υπήρξε παράβαση σε μαρκάρισμα πάνω στον Έππα, όμως ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση, διέταξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Έππας, Πέλκας, (78’ Τουλής), Ρίβας, Παρασκευάς, Πέττας, Παπαδόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης (46’ Φαρμάκης), Μπάντροβιτς, (89’ Μπαλαμώτης), Γκουγκούδης, Μπάμης, Χριστίδης, (74’ Τασιούλης), Δοδοντσάκης, Μπόσιο, Λεσάι, Καμπέρης, (89’ Λαγωνίδης), Συρεγγέλας, (82’ Τσιμίκας), Καψάλης Σ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass