ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ.

Ελεύθερα για το καλύτερο…

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2023 11:35

Ο Απόλλων Λάρισας ταλανίζεται από πολλά προβλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τεχνική ηγεσία -με επικεφαλής τον Βαγγέλη Στουρνάρα- και οι εναπομείναντες παίκτες δεν θέλουν τη διάκριση…

Αυτός θα είναι και στόχος στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Βόλου στις 14.45 στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Η φιλοξενούμενη ομάδα ξεκίνησε με βλέψεις πρωταθλητισμού, αλλά μέχρι τώρα δεν το έχει αποδείξει αγωνιστικά.
Ο Απόλλωνας Λάρισας κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να πάρει βαθμό ή βαθμούς και θα αγωνιστεί ελεύθερα για το καλύτερο, αφού και ο ένας βαθμός είναι πολύτιμος.
Ο προπονητής Βαγγέλης Στουρνάρας δήλωσε ότι η προσπάθεια είναι συνεχής και η ομάδα θα προσπαθήσει να τιμήσει τη φανέλα που είναι ιστορική, αφού το σωματείο πλησιάζει τα εκατό χρόνια ζωής.
Στη διάθεσή του δεν θα είναι Χατζής και Λίταινας που έχουν κάνει προσφυγή και βρίσκονται σε αναμονή της απόφασης για να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική τους καριέρα, ενώ αγνοούνται οι: Μελί, Ντε Αγκοστίνο και Γκαρσία που δεν προπονούνται με την ομάδα.
Αυτήν τη στιγμή ο Απόλλων Λάρισας ελπίζει στην παραμονή και σε κάθε αγώνα θα προσπαθεί για το καλύτερο. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και πολλά προβλήματα σε διάφορες ομάδες, με τη δυναμικότητά τους να αυξομειώνεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass