ΑΕΛ

Ερωτηματικό ο Θαν. Παπαγεωργίου…

ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - ΣΤΙΣ 5/1 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΠΕΝΕΤ - ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2022 11:05

Του Σωτ. Κέλλα

«Κάποιες αλλαγές ήταν αγωνιστικές και κάποιες όχι…» αυτά δήλωσε ο πρώην (πλέον...) προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης μετά το τέλος του άτυχου αγώνα με τον Πανσερραϊκό τον οποίο η λαρισινή ομάδα έχασε, ελέω διαιτησίας, με 2-1 και έτσι βρέθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Το ερώτημα είναι ποιες αλλαγές ήταν αγωνιστικές και ποιες όχι… Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης δεν θέλησε παρά την πίεσή μας να αποκαλύψει κάτι, αλλά πληροφορίες θέλουν ότι μία από αυτές είναι αυτή του Θανάση Παπαγεωργίου, χωρίς να γνωρίζει κάποιος τον λόγο. Στο μεταξύ, ο αρχηγός της ομάδας έχει πάρει διήμερη γραπτή άδεια και αναμένεται συνάντηση με τον Πρόεδρο, για το αν θα λύσει το συμβόλαιό του ή όχι, όπως του προτάθηκε από στέλεχος της ομάδας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ και να βοηθήσει την ομάδα, με δεδομένες τις απουσίες στην αμυντική γραμμή, αφού έχουν δεχθεί κόκκινες κάρτες Ηλιάδης και Γκατζαμανίδης. Μην ξεχνάμε ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου αγωνίζεται και σαν σέντερ μπακ.
Το θέμα αφορά αποκλειστικά τη διοίκηση και το νέο τεχνικό επιτελείο.
Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις, ενώ και την Πρωτοχρονιά οι παίκτες θα είναι στο γήπεδο.
Στο μεταξύ, στις 5 Ιανουαρίου θα υπάρξει συνάντηση της πενταμελούς επιτροπής για τη διαιτησία της Super League 2 με την ΚΕΔ και συγκεκριμένα με τον επικεφαλής κ. Μπένετ για τα θέματα διαιτησίας του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

 

ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
Ο αντιπροέδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, έκανε επίθεση κατά του προέδρου της SL2, Λεωνίδα Λεουτσάκου, στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο, αναφέροντας τα ακόλουθα: «Εσύ μπορείς να μας πεις τι παριστάνεις εδώ; Ομάδα δεν εκπροσωπείς, αλλά εκπροσωπείς εδώ το παραποδόσφαιρο απ’ ό,τι φαίνεται. Θέλω να γνωρίζουν όλες οι ομάδες ότι το καλοκαίρι φτάσαμε κοντά σε λύσεις για την κατηγορία. Βρήκαμε χορηγό για τα αεροπορικά εισιτήρια όλων των ομάδων, είχαμε συμφωνήσει σε όλα με ασφαλιστική εταιρεία για τη SL2 και το μόνο που ζητήσαμε σαν Λίγκα ήταν να είναι η SL2 με τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».
Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση μομφής εναντίον του, με τον Λεουτσάκο να παραδέχεται ότι: «Μετά το ματς με την Καλλιθέα, που όντως σφάχτηκε ο Ολυμπιακός, πήρα τον Μάνταλο».
Καραπαπάς: «Μαρτυράτε μόνος σας, δεν σας βοηθάει το μυαλό σας. Τον Μάνταλο γιατί; Μα ο Μάνταλος ορίζει τους Ερασιτέχνες. Θεσμικά. Αλλά καλά κάνατε. Στην ουσία αυτός αποφασίζει και κανένας Μπένετ»!

 

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση ως δανεικού του σέντερ φορ του Λεβαδειακού Θοδωρή Τσιριγώτη. Ο 22χρονος επιθετικός μπορεί να αποκτηθεί, αφού με βάση τους περιορισμούς για τις μεταγραφές που υπάρχουν στην ΑΕΛ οι εναλλακτικές λύσεις είναι λίγες.
Ο Τσιριγώτης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον Νότιο Όμιλο της Football League πρόπερσι, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Επισκοπής, και έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια με την ομάδα της Βοιωτίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass