Νέα «γκέλα» του Παναθηναϊκού

*ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΟ 90’ +7 ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΕ 1-1 *ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΕΚ (4-0) ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (5-0)

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2022 10:40

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έπαιξε για δεύτερο σερί ματς με τη «φωτιά», φλέρταρε επικίνδυνα για 38 λεπτά με την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα στη 15η «στροφή» της Super League, μετά το γκολ του ΟΦΗ με τον Λάρσον στο 59’, όμως στο τέλος κατάφερε να σώσει τον ένα βαθμό, χάρις στο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ηρωική προσπάθεια απ’ τον ΟΦΗ που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 8ο λεπτό μετά την αποβολή του Γιόχου, μειώθηκε πλέον η διαφορά του Παναθηναϊκού απ’ την ΑΕΚ στους 4 βαθμούς. Οι «Πράσινοι» είχαν στο 51’ δοκάρι σε πλασέ του Παλάσιος.


Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Κουρμπέλης, Τσέριν-Μαρινάκης, Διαμαντής, Ντίκο, Ντουρμισάι
Αποβολές: 8’ Γιοχού (απευθείας αποβολή)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (83’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (83’ Σάντσες), Ρουμπέν, Τσέριν, Κουρμπέλης (60’ Ιωαννίδης), Μπερνάρ, Παλάσιος (75’ Βέρμπιτς), Σπόραρ.
ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Γιοχού, Πασαλίδης (75’ λ.τρ. Γιαννούλης), Διαμαντής, Λάρσον, Μαρινάκης (46’ λ.τρ. Ντουρμισάι), Ντιουσέ (89’ Τσιλιανίδης), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Ντικό (74’ Νέιρα), Τοράλ (82’ Περέα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΝΤΕ...ΑΣΤΕΡΩΝ
Η «λάμψη», η ποιότητα και η κλάση του Χάμες Ροντρίγκες έφταναν και... περίσσευαν στον Ολυμπιακό και τον οδήγησαν σε μία άνετη επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης με 5-0, με τους Πειραιώτες να κλείνουν με μία εμφατική νίκη τις υποχρεώσεις τους για το 2022.
Οι Μπιέλ (4’), Χάμες (35’), Μπακαμπού (68’), Γκάρι Ροντρίγκες (84’) και Μασούρας (90’ +1), «υπέγραψαν» τα γκολ της νίκης για τον Ολυμπιακό απέναντι στην αρκαδική ομάδα που παρατάχθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με υπηρεσιακό τεχνικό τον Αλέξανδρο Μανιάτογλου, καθώς ο Άκης Μάντζιος θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα από σήμερα.
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)
Κίτρινες: Ανδρούτσος, Εμβιλά, Σαμασέκου-Καρμόνα, Κρεσπί
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ (71’ Μαρσέλο), Χουάνγκ Ιν-μπεόμ, Εμβιλά (80’ Σαμασέκου), Φορτούνης (63’ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες (72’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (63’ Μπακαμπού).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Κάστανο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Καρμόνα, Ντομίνγκεθ, Τασουλής (61’ Σανταφέ), Μπαρτόλο (46’ Γκαρντάβσκι), Κρέσπι, Τιλίκα (61’ Ριέρα), Μπαράλες (72’ Μπερτόλιο).

«ΣΙΦΟΥΝΑΣ» ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ
Πολύ πιο εύκολα απ’ όσο περίμεναν οι περίπου 6.000 φίλοι της που ταξίδεψαν στη Μαγνησία, η ΑΕΚ νίκησε 4-0 τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» κι εξακολουθεί να «πιέζει» τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό μετά από 15 αγωνιστικές στη Super League. Ο Σίμος Μήτογλου στο 16’ , ο Ομπερλίν Πινέδα στο 30’ , ο Τομ Φαν Βέερτ στο 35’ και ο Λιβάι Γκαρσία στο 67’ σημείωσαν τα γκολ της Ένωσης που συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία με την 11η νίκη της στην εφετινή σεζόν.
Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες: Κλέιμαν, Άλχο, Νοκάρ
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ουες, Σιέλης, Πίρινεν, Ματίγια (76’ Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεθκίδα (46’ Κούτσιας), Νοκάρ, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (71’ Ταχάτος)
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (75’ Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (75’ Τζαβέλλας), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (65’ Γαλανόπουλος), Πινεδα (66’ Άμραμπατ), Γκαρσία, Αραούχο, Φαν Βέερτ (66’ Τσούμπερ)

«ΦΡΕΝΟ» ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις, έχοντας από ένα ημίχρονο ο καθένας και πήραν από ένα βαθμό στο Περιστέρι, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διαιτητικό σφύριγμα ανέδειξε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε με τα γκολ που πέτυχαν ο Νέλσον Ολιβέιρα, για τους Θεσσαλονικείς, στο 26’ και ο Αντρέας Κούεν, για τους γηπεδούχους, στο 72’.
Η ισοπαλία σταμάτησε το σερί των τεσσάρων συνεχών νικών που είχε ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (σ.σ. με ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό, Βόλο, Παναιτωλικό) και προέκυψε για τον Ατρόμητο μετά την, εκτός έδρας, νίκη που κατακτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, για τη 14η αγωνιστική, επί του ΟΦΗ.
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας)
Κίτρινες: Οικονομίδης, Φριντζόνσον, Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας/Κουλιεράκης, Τόμας
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Οικονομίδης (65’ Κούεν), Φριντζόνσον, Ροτάριου (85’ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (66’ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (65’ Κλωναρίδης)
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76’ Λύρατζης), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ (85’ Ντάντας), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (84’ Μουργκ), Ολιβέιρα (76’ Τόμας)

ΝΙΚΗ «ΧΡΥΣΑΦΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
Την πιο σημαντική νίκη του έως τώρα στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας του Ιωνικού με 1-0 στο ντέρμπι της «ουράς» και παίρνοντας βαθιά βαθμολογική «ανάσα», ανέβηκε μετά από αρκετές εβδομάδες πάνω απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, η ομάδα της Βοιωτίας έκλεισε με τρίποντο τις υποχρεώσεις της για το 2022 χάρις σε ένα εντυπωσιακό γκολ του Δούμτσιου στο 31’ και απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα έναντι της ομάδας της Νίκαιας σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, καθώς είχε πάρει «λευκή» ισοπαλία τον πρώτο γύρο στη Νεάπολη.
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Τσάπρας, Βήχος, Τζημοπουλος-Ν. Ιωαννίδης, Μύγας, Τσίμπσαχ, Άοσμαν.
Αποβολές: 73’ Τσίμπσαχ (2η κίτρινη)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (62’ Τζημόπουλος), Βήχος, Μπαχανάκ, Τσαπράς, Μεχία, Μουτίνιο, Χαμόντ, Νίκας (63’ Τορό), Βρακάς, Δούμτσιος (90’ Τσιριγώτης).
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Ρομαό, Μύγας, Τσιμπσάχ, Αντούνιες (46’ Μασάς), Φαντιγκά, Λοβέρα, Άοσμαν, Ν. Ιωαννίδης (70’ Ελευθεριάδης).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(15η αγωνιστική)
* Λεβαδειακός-Ιωνικός 1-0
(31’ Δούμτσιος)
*Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 5-0
(4’ Μπιέλ, 35’ Χάμες Ροντρίγκες, 68’ Μπακαμπού, 84’ Γκάρι Ροντρίγκες, 90’ +1 Μασούρας)
*ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ 0-4
(16’ Μήτογλου, 30’ Πινέδα, 35’ Φαν Βέερτ, 67’ Λιβάι Γκαρσία)
*Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1
(72’ Κουέν-26’ Νέλσον Ολιβέιρα)
*Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-1
(90’ +7’ Ιωαννίδης-59’ Λάρσον)

ΣΗΜΕΡΑ
18:00 Άρης - Παναιτωλικός
18:30 Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 15 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 39
2. ΑΕΚ 35
3. ΠΑΟΚ 29
4. Ολυμπιακός 29
5. Βόλος 25
6. Άρης 22-14 αγ.
7. Ατρόμητος 19
8. Παναιτωλικός 16-14 αγ.
9. Αστέρας Τρίπολης 14
10. ΟΦΗ 11
11. Λεβαδειακός 11
12. ΠΑΣ Γιάννινα 10-14 αγ.
13. Λαμία 9-14 αγ.
14. Ιωνικός 8

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass