Μεταγραφικές σκέψεις στην ΑΕΛ

*ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ *ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Β’

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2022 11:00

Τρεις ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2022, στην ΑΕΛ υπάρχουν μεταγραφικές σκέψεις, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα στον βαθμό που τις επιτρέπεται και να έχει περισσότερες λύσεις ο νέος τεχνικός Γιάννης Ταουσάνης.


Πληροφορίες κάνουν λόγο πως η λαρισινή ομάδα κινείται για να εντάξει στο δυναμικό της έναν αμυντικό, ένα δεκάρι και ένα σέντερ φορ, παίκτες που θα αποκτηθούν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Αρχικές συζητήσεις έχουν γίνει, όμως χρειάζεται και η σύμφωνη γνώμη του προπονητή κ. Ταουσιάνη, για να καλυφθούν τα κενά που εντοπίζονται, μετά την εικόνα που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα.
Οι δυο συνεχόμενες ήττες από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης εντός έδρας με 2-0 και στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με 2-1, είχαν ως αποτέλεσμα οι «βυσσινί» να βρεθούν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον Α’ όμιλο της Super League 2.
Όμως μπορεί να χάθηκαν δυο αγώνες στη μάχη της ανόδου, αλλά ο ...πόλεμος συνεχίζεται και η ΑΕΛ για να πετύχει τον στόχο της, χρειάζεται να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Και βέβαια μια νέα αρχή ουσιαστικά πρέπει να γίνει την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στο στάδιο Αλκαζάρ τον Παναθηναϊκό Β’, στην οποία προπονητής είναι ο Αγιώτης πρώην τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου.
Ένα ματς πολύ δύσκολο, στο οποίο πάντως η νίκη αποτελεί μονόδρομο, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και καθώς πλησιάζει το ρεπό, θα αφήσει αρκετά πίσω την ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ΒΕΡΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗ
Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης μπορεί να αποχώρησε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, όμως έχει προταθεί στη Βέροια, για να αντικαταστήσει τον Κώστα Ανυφαντάκη, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σημειώνεται πως ο Παναγιώτης Γκουτσίδης βρέθηκε στο πάγκο των «βυσσινί» σε 33 αναμετρήσεις και είχε 21 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.
ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΚΑΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Τρικαλινός γυμναστής Χρήστος Καρυδόπουλος, που ήταν συνεργάτης του Παναγιώτη Γκουτσίδη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, παραμένει στον Θεσσαλία και αυτή τη φορά θα εργαστεί στη Νίκη Βόλου, δίπλα στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Στέλιο Βενετίδη.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass