Προκρίθηκαν στο Κύπελλο Ανθούπολη και Τερψιθέα

ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕ 5-2 ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ ΚΑΙ 3-1 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (3-3 κ.α.) ΤΟ ΝΑΡΘΑΚΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2022 12:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ σφράγισαν χθες Ανθούπολη και Μαχητής Τερψιθέας, οι οποίοι νίκησαν με 5-2 τον Λαρισαϊκό και 3-1 στα πέναλτι (3-3 κ.α.) το Ναρθάκι, αντίστοιχα.

Αναλυτικά:
Στο γήπεδο Ανθούπολης (3ος Όμιλος) η ομώνυμη ομάδα έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού και άκρως ανταγωνιστικού Λαρισαϊκού, έχοντας για μία ακόμα φορά μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μούτσα Μπλέντι που πέτυχε χατ-τρικ.
Μόλις στο 8ο λεπτό ο Σέσι Μπλέντι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 35’ ο Μούτσα Μπλέντι μετά από ασίστ του Κολοβού διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Ο Λαρισαϊκός αντέδρασε άμεσα και δύο λεπτά αργότερα ο Παϊτέρη μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια μείωσε σε 2-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Στο 63’ ήταν η σειρά του Κακαβίτση που με κεφαλιά έγραψε το 3-1, ενώ στο 68’ ο Μούτσα Μπλέντι με σουτ από πλάγια θέση ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1. Ο ίδιος παίκτης στο 79’ έγραψε το 5-1 πετυχαίνοντας χατ-τρικ.
Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 81’ ο Σέτζας με δυνατό σουτ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανθούπολη είχε και δύο δοκάρια, στο 19’ με τον Μαριγκούδη και στο 60’ με τον Αντωνόπουλο (μετά από εκτέλεση φάουλ και απόκρουση του Πατέτσιου.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας): Αναστασίου Β., Μαριγκούδης, Ιωαννίδης (46’ Κακαβίτσης), Σελήνης, Κολοβός (85’ Τίρχας), Αντωνόπουλος, Μούτσα Μπλέντι (84’ Τσίτσαβος), Σέσι Μπλέντι, Κατσαμπέλας (46’ Πρίφτης), Παπαδάκος (71’ Αλιάι), Σκάκος.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Θ. Γεωργούλας): Πατέτσιος Α., Παράφορος (73’ Ζέκης), Γούπος, Πατέτσιος Ραφ., Ακρίβος, Μάγγος (46’ Κιλιργιώτης), Κόλα (60’ Σέτζας), Σκέντζας (68’ Σαράφης), Μικερτζής, Βάσσος (60’ Μικερτζής), Κουρούκας.

 

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Στη ρουλέτα των πέναλτι κρίθηκε η χθεσινή αναμέτρηση στο Ναρθάκι (4ος Όμιλος), όπου ο Μαχητής Τερψιθέας αποδείχτηκε πιο ψύχραιμος, αλλά και πιο εύστοχος, κερδίζοντας με 3-1 (3-3 κ.α.).
Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν δύο φορές το προβάδισμα με τον Παπαδόπουλο (0-1 στο 15’ και 1-2 στο 49’), αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν και τις δύο φορές και στη συνέχεια έφτασαν στην ανατροπή με τα γκολ των Βόπη (1-1 πέν. στο 22’ και 3-2 στο 70’) και Μουτκανά (2-2 στο 59’). Τελικά, στο 90’ ο Φανίδης ήταν αυτός που έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, γράφοντας το 3-3.
Στη διαδικασία των πέναλτι για το Ναρθάκι ευστόχησε ο Βόπης και αστόχησαν οι Μακρής, Μπασδάνης και Πατσιούρας, ενώ για τον Μαχητή ευστόχησαν οι Παπαδόπουλος, Φανίδης και Ζούγκα Μαρ.
ΝΑΡΘΑΚΙ (Χρ. Ανδρεόπουλος): Αγγελόπουλος Βησσ., Λελετζής, Δημακοπουλος, Μπανιάς, Κατσικόπουλος, Κατσανάκης, Μουτκανάς, Πατσιούρας, Χρόνης, Αγγελόπουλος Δ., Βόπης (Φλώρος, Μπιζούλας, Μπασδάνης, Μακρής).
ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Β. Μπρισίμης): Νότας, Ζούγκα Μαρ., Ζούγκα Μαν., Παπαδημητρίου, Κυριάκος, Μονάντερος, Καραγκιόζης, Γκαραγκούνης Θ. (81’ Μήτρος), Φανίδης, Παπαδόπουλος, Αγγελής Ι. (74’ Γιαννακόπουλος).

 

«Εκλεισε» Ηλ. Καραγιάννη η Ανθούπολη

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η Ανθούπολη, η οποία ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Ηλία Καραγιάννη με μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Super League 2. Ο 32χρονος αμυντικό που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, αγωνίστηκε σε Τοξότη, Ασπρόπυργο, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ο.Φ. Ιεράπετρας και Επισκοπή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass