Εμβόλιμη αγωνιστική που κρύβει παγίδες

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (15:00) Η 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2022 12:10

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Αγωνιστική δράση σήμερα στο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ με τα παιχνίδια της εμβόλιμης 10ης αγωνιστικής (15:00).


Το ενδιαφέρον παραμένει αδιάπτωτο, τόσο στην κορυφή-καθώς οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές-όσο και στα χαμηλότερα στρώματα της βαθμολογίας, όπου υπάρχουν πολλές ισοβαθμίες.
Ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φαρσάλων, που θέλει να κάνει γιορτές και να υποδεχτεί το νέο έτος στην κορυφή, υποδέχεται τον Παναγροτικό, ο οποίος προέρχεται από μία σημαντική νίκη και θα αγωνιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ η δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕ Κιλελέρ μετά το εντυπωσιακό 6-0 επί του Σμόλικα αγωνίζεται στο Μελισσοχώρι κόντρα στον τοπικό Αστέρα, με στόχο να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της.
Στη Φαλάνη ο Σμόλικας που διακαώς ψάχνει τη νίκη για να κερδίσει βαθμολογικό έδαφος αντιμετωπίζει το Μαυροβούνι που καταγράφει μία εντυπωσιακή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (μοναδική αήττητη ομάδα μαζί με τον Αχιλλέα Φαρσάλων) και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, ενώ ο Φαλανιακός δοκιμάζεται στο Δαμάσι κόντρα στον τοπικό Δαμασιακό, με τις δύο ομάδες που προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα να επιδιώκουν την επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις.
Στην Τσαριτσάνη ο Οικονόμος -με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Καραμήτσιο μετά την παραίτηση του Γιώργου Λυκοκώστα- «βλέπει» το «δύο στα δύο» απέναντι στην Πελασγιώτιδα, η οποία «καίγεται» για βαθμούς, ενώ στο Βλαχογιάννι θα διεξαχθεί ένα ακόμα παιχνίδι που «μυρίζει» ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον ανεβασμένο ψυχολογικά μετά το «διπλό» στη Φαλάνη Όλυμπο Γόννων που «συγγενεύουν» βαθμολογικά.
Στο γήπεδο Παραποτάμου λόγω της τιμωρίας της έδρας θα αγωνιστεί ο Κίσσαβος Συκουρίου με αντίπαλο τη Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία θα έχει υπηρεσιακό προπονητή μετά την αποχώρηση του Αχιλλέα Μανάκα, τον Νίκο Χρόνη. Οι δύο ομάδες διεκδικούν την επιστροφή τους στις νίκες για να προσθέσουν πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Τέλος, στο Μακρυχώρι ο τοπικός Αετός που δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του φιλοξενεί τον ουραγό Τύρναβο, ο οποίος την Κυριακή πήρε τον πρώτο του βαθμό και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει και σ’ αυτό το παιχνίδι ό,τι καλύτερο.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές που ορίστηκαν (σε παρένθεση οι παρατηρητές αγώνων):
Βλαχογιάννι-Γόννοι: Κουκούλης, Καραμαγκιόλας, Μπατζιανούλης (Βουλγαρούλης)
Οικονόμος-Πελασγιώτιδα: Νίτσας, Ρουπέλας, Στεργιακούλης (Μπαλιάκος)
Αχιλλέας Φ.-Παναγροτικός: Μίχος, Μάνος, Διαμαντής (Γκανούρης)
Σμόλικας-Μαυροβούνι: Δεληγιάννη, Νάκας, Παπαγεωργίου (Κουρδής)
Δαμασιακός-Φαλανιακός: Βασιλός, Ακρίβος, Σούλης (Σιδηρόπουλος)
Μελισσοχώρι-Κιλελέρ: Αντωνίου, Αναστασίου, Δεδικούσης (Χατζούλης)
Συκούριο-Δήμητρα Γιάνν. (γήπ. Παραποτάμου): Γρηγοριάδης, Μπλιώνας, Καραθάνος (Καμπιτάκης)
Μακρυχώρι-Τύρναβος: Κοσμάνος, Κοτούμπας Δ., Ζαχαρός (Ράτσικας)


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αχιλλέας Φ.    33-4    25
2. Κιλελέρ    29-4    24
3. Μαυροβούνι    22-6    23
4. Φαλανιακός    12-9    18
5. Δαμασιακός    11-9    14
6. Οικονόμος    8-10    13
7. Γόννοι    10-16    12
8. Βλαχογιάννι    13-14    11
9. Δήμητρα Γιάνν.    5-10    11
10. Παναγροτικός    20-18    11
11. Συκούριο    9-17    9
12. Μελισσοχώρι    11-16    9
13. Μακρυχώρι    11-19    9
14. Σμόλικας    8-17    7
15. Πελασγιώτιδα    9-19    5
16. Τύρναβος 2005    8-31    1

 

Αποπληρωμή Παρατηρητών

Από την Επιτροπή Παρατηρητών της ΕΠΣΛ ανακοινώθηκε ότι όσοι παρατηρητές αγώνων συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, μπορούν να προσέλθουν στη Γραμματεία της ΕΠΣΛ να πληρωθούν τα έξοδα μετακίνησής τους - προσκομίζοντας τις απαραίτητες αποδείξεις. Η πληρωμή αφορά τους αγώνες από την αρχή των πρωταθλημάτων μέχρι και το τέλος του (ημερολογιακού) έτους.

 

Παρελθόν για τον Οικονόμο ο Γιώργος Λυκοκώστας

Παρελθόν αποτελεί για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ο προπονητής Γιώργος Λυκοκώστας, του οποίου η παραίτηση έγινε δεκτή από τη διοίκηση του συλλόγου κατά την προχθεσινή συνεδρίαση. Παράλληλα, η διοίκηση του Οικονόμου τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε και του εύχεται κάθε επιτυχία σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με την Πελασγιώτιδα, την τσαριτσανιώτικη ομάδα θα καθοδηγήσει ως υπηρεσιακός προπονητής ο γυμναστής Νίκος Καραμήτσιος, ενώ ακολούθως θα ξεκινήσουν οι επαφές για την πρόσληψη νέου τεχνικού.
* Ο Γιώργος Λυκοκώστας κάθισε στον πάγκο των «πρασίνων» σε 9 αγώνες πρωταθλήματος, καταγράφοντας ως απολογισμό 4 νίκες, μία ισοπαλία και 4 ήττες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass