Με νίκες προχώρησαν Αχιλλέας Φ., Κιλελέρ και Μαυροβούνι

Στη χθεσινή 9η αγωνιστική της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ - Εκτός έδρας επιτυχίες για Οικονόμο και Όλυμπο Γόννων - Επέστρεψε στις νίκες ο Παναγροτικός - Ισοπαλίες σε Γιάννουλη και Αμπελώνα

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2022 11:03

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με νίκες προχώρησαν οι ισχυροί της βαθμολογίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε από το γήπεδο Ελευθερών, κερδίζοντας 4-2 την Πελασγιώτιδα, η Α.Ε. Κιλελέρ συνέτριψε με 6-0 τον Σμόλικα Φαλάνης, ενώ το Μαυροβούνι έκαμψε με 3-1 την αντίσταση του Μακρυχωρίου.
Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ξεπέρασε στο Μελισσοχώρι το εμπόδιο του τοπικού Αστέρα με 2-1, ενώ ο Όλυμπος Γόννων πήρε πολύ σημαντική νίκη στη Φαλάνη με 3-2 επί του Φαλανιακού, που έστρεψε τα «πυρά» του κατά του διαιτητή κ. Τζήλου.
Νίκη με 3-0 επί του Δαμασιακού, την οποία αφιέρωσαν στον προπονητή τους Γ. Μάτο που έγινε μπαμπάς, πέτυχαν οι παίκτες του Παναγροτικού επί του Δαμασιακού, χωρίς νικητή και τέρματα έληξε το ματς στη Γιάννουλη ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και το Βλαχογιάννι, ενώ τέλος ο Τύρναβος πήρε τον πρώτο του βαθμό, καθώς αναδείχτηκε στο γήπεδο Αμπελώνα ισόπαλος 1-1 με το Συκούριο.
Αναλυτικά χθεσινά παιχνίδια:

Κιλελέρ-Σμόλικας    6-0
Δήμητρα Γιάνν.-Βλαχογιάννι    0-0
Μελισσοχώρι-Οικονόμος    1-2
Τύρναβος-Συκούριο    1-1
Μαυροβούνι-Μακρυχώρι    3-1
Φαλανιακός-Γόννοι    2-3
Παναγροτικός-Δαμασιακός    3-0
Πελασγιώτιδα-Αχιλλέας Φ.    2-4

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αχιλλέας Φ.    33-4    25
2. Κιλελέρ    29-4    24
3. Μαυροβούνι    22-6    23
4. Φαλανιακός    12-9    18
5. Δαμασιακός    11-9    14
6. Οικονόμος    8-10    13
7. Γόννοι    10-16    12
8. Βλαχογιάννι    13-14    11
9. Δήμητρα Γιάνν.    5-10    11
10. Παναγροτικός    20-18    11
11. Συκούριο    9-17    9
12. Μελισσοχώρι    11-16    9
13. Μακρυχώρι    11-19    9
14. Σμόλικας    8-17    7
15. Πελασγιώτιδα    9-19    5
16. Τύρναβος 2005    8-31    1

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/12, 15:00)
Μελισσοχώρι    -    Κιλελέρ
Σμόλικας    -    Μαυροβούνι
Οικονόμος    -    Πελασγιώτιδα
Μακρυχώρι    -    Τύρναβος 2005
Αχιλλέας Φ.    -    Παναγροτικός
Συκούριο    -    Δήμητρα Γιάνν.
Δαμασιακός    -    Φαλανιακός
Βλαχογιάννι    -    Γόννοι

 

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ    2
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.    4
Μία ακόμα επαγγελματική νίκη για τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Φαρσάλων, που αν και είδε τον αντίπαλό του να απαντά δύο φορές, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο γήπεδο Ελευθερών κόντρα στη μαχητική Πελασγιώτιδα με 4-2.
Η ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ, καθώς μόλις στο 4’ ο Κούλπας τροφοδότησε στην πλάτη της άμυνας τον Μακρή που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα έγραψε το 0-1.
Η απάντηση των τυπικά γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 8’ ο Χριστώνης έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε ιδανικά, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 30’ με τον Μπλατσέρη, ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-2, που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.
Η Πελασγιώτιδα δεν το έβαλε κάτω και στο 54’ ο Οσμάνι με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2, όμως, δύο λεπτά αργότερα ο Παπακωνσταντίνου με δυνατό σουτ έγραψε το 2-3, ενώ στο 58’ ο Μπαλτσέρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) έβαλε τέλος στην αγωνία των Φαρσαλινών, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.
Διαιτητής: Στάικος. Βοηθοί διαιτητές: Σκριάπας, Κοντογιάννης.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέντζας (40’ Οσμάνι), Δάσσιος Δ., Γελαλής, Δάσσιος Γ., Χριστοδουλάτος (70’ Φώλιας), Τσιγγάνης, Κουτσικούλης, Καλούσης, Χριστώνης, Ιορδανίδης (80’ Κουσιώρας).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Κ. Νεμπεγλέρας):Σταυράκης, Κούλπας (80’ λ.τ. Γκόλτσιος), Κουμπούρας, Δημολιός, Καραμπούζης, Λάιος, Καραλούλης (55’ Γκαραλιάκος), Μπλατσέρης, Μακρής, Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης (65’ Αετόπουλος).

 

Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ    6
ΣΜΟΛΙΚΑΣ    0
Διαστάσεις θριάμβου έδωσε η Α.Ε. Κιλελέρ στη χθεσινή της νίκη επί του Σμόλικα Φαλάνης. Το τελικό 6-0 καταδεικνύει την ανωτερότητα των γηπεδούχων, που ουσιαστικά «κλείδωσαν» το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, στο οποίο προηγήθηκαν με 4-0.
Τα γκολ πέτυχαν οι Τσακίρης (8’), Χασομέρης (18’, 32’), Αναγνώστης (24’) και Κουβελάς (75’, 86’).
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας): Ντιντής, Πανταζής (46’ Χατζησαββίδης), Μπαρούτας, Αντωνίου, (46’ Φασούλας), Τσακίρης, Αργύρης (55’ Νικολαΐδης), Παπαγεωργίου, Χασομέρης (46’ Γκουγκουλιάς), Βαγενάς, Κουβελάς, Αναγνώστης.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Ν. Παπανικολάου): Γραβάνης, Σκούπρας, Ντανίκας Ρ. (46’ Βογιατζής), Γούτος, Νερπιέτρι, Γκαλμπογκίνης, Χαζιζάι, Πατσής, Γκιόνα, Ντούρας (46’ ), Ζιώγας.

 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ    3
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ     1
Συνεχίζοντας τη νικηφόρα πορεία του, το Μαυροβούνι έκαμψε την αντίσταση του Αετού Μακρυχωρίου με 3-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15’ με τον Β. Μπατζέλα, με κοντινό σουτ, ενώ στο 38’ ο Ν. Μπατζέλας με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 48’ με το πέναλτι του Νικολακούλη (2-1), όμως, στο 56’ ο Μπετσης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ύστερα από γύρισμα του Σπανού, διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 77’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με κεφάλια του Σπανού.
Διαιτητής: Δεληγιάννη. Βοηθοί διαιτητές: Αναστασίου, Γρηγοριάδης.
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δ. Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος Α., Θάνος, Κακαζούκης, Μπάγκας Κ. (78’ Ριζόπουλος Δ.), Σκαφιδάς (65’ Κουκουτσης), Μπαντζέλας Ν., Μπαντζέλας Β., Μπέτσης, Ακριβόπουλος (65’ Φακίτσας), Σπανός (78’ Μπάγκας Α.), Πράπας (25’ λ.τ. Εμμανουήλ).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κολομητρουσης): Σουπεκιώτης (75’ λ.τ. Τσικρίκης), Μπλάντας (62’ Λάλλας), Γραβάνης, Νικολακούλης, Πέππας, Χουτεσιώτης (60’ Σαμαράς), Χίσα, Μανολόπουλος, Χοτάι, Γκαμπούρας, Τσαπατόρης.

 

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    2
ΓΟΝΝΟΙ    3
Συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι διεξήχθη στη Φαλάνη, με τον Όλυμπο Γόννων να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις, με σκορ 3-2 επί του Φαλανιακού. Πέντε συνολικά γκολ, δύο ακυρωθέντα τέρματα ως οφσάιντ, δύο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και αρκετές αξιόλογες στιγμές συνέθεσαν το παζλ της αναμέτρησης, η οποία ολοκληρώθηκε σε κλίμα έντασης, με τους γηπεδούχους να πολιορκούν τα γραφεία των διαιτητών, εκφράζοντας έντονα παράπονα.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 10’, με το εύστοχο πέναλτι του Τσιάκου.
Στο 22’ ο Κόκρας πέτυχε γκολ για τους Γόννους, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στο 29’ ο ίδιος παίκτης από το ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κωνσταντίνου που έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 31’ ο Γκαμπέτας είχε δοκάρι από απευθείας εκτέλεση κόρνερ.
Το 1-0 διατηρήθηκε στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 48’ με τον Β. Μπούμπουλη.
Στο 55’ ο Τσιάκος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Φαλανιακό, γράφοντας το 2-1.
Στο 60’ ο Όλυμπος κέρδισε πέναλτι με τον Σερίφη, το οποίο εκτέλεσε ο Μάντζαρης. Ο Κωνσταντίνου απέκρουσε την μπάλα, η οποία χτύπησε στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε. Τελικά ο Μάντζαρης πήρε το αίμα του πίσω στο 80’ ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 89’ ο Τσιάκος πέτυχε γκολ, αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα, όχι μόνο για την ακύρωσή του, αλλά και για πέναλτι λίγο πριν την τελική πάσα, ωστόσο, ο διαιτητής κ. Τζήλος είχε αντίθετη άποψη.
Στο 90’+3’ ο Όλυμπος άγγιξε το τρίτο γκολ με τον Γκαμπέτα, ο οποίος σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Κωνσταντίνου απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι για να απομακρυνθεί.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν τον βαθμό της ισοπαλίας, στο 90’+4’ ο Β. Μπούμπουλης έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 και χάρισε έτσι τη νίκη στην ομάδα του.
Διαιτητής: Τζήλος. Βοηθοί διαιτητές: Δίχρης, Στεργιακούλης.
*Εξαίρεση του κ. Τζήλου από τα επόμενα παιχνίδια του Φαλανιακού θα ζητήσει η διοίκηση του συλλόγου, η οποία εξέφρασε πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του στο χθεσινό παιχνίδι.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης Ν. (61’ Σκόμπας), Ευαγγελούλης, Στάμος, Κουρτεσιώτης, Γκανάτσας (61’ Λυγούρας), Πανταζής, Καρακίτσιος (73’ Πάνου), Διμήρης (82’ Ανατολίτης), Τσιάκος, Αλατάς (82’ Ιγγλέζος).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Ζαϊρές Γ., Μπούμπουλης Θ. (23’ λ.τ. Μπαλαούρας), Αλεξόπουλος, Γκαμπέτας, Κολτσίδας, Μάντζαρης, Κόκρας, Μπούμπουλης Β., Σερίφης, Ζαϊρές Β. (73’ Κακούσιος).

 

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ    3
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    0
Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές για τον Παναγροτικό, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο Ζαππείου του Δαμασιακού με 3-0. Μία νίκη αφιερωμένη στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μάτο που έγινε μπαμπάς, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη και το κέρδισε η ομάδα που αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δ. Μανακούσιο (σκόραρε δις). Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς είχαν δύο δοκάρια με τους Κυριάκο και Μουσιάρης Θ., αλλά και ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον Τσούτσα.
Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 55’ ο Δ. Μανακούσιος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Γκανάβα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 67’ ο Χριστοδούλου με νέα κεφαλιά (πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα στο σουτ του Δ. Μανακούσιου) έγραψε το 2-0.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Διαιτητής: Κοντογιώργος. Βοηθοί διαιτητές: Δεδικούσης, Κοτούμπας Δ.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γ. Μάτος): Κατσανάκης, Σώκος, Ακρίβος, Ψαρούλης, Παπακώστας Σ. (70’ Μανακούσιος Θ.), Ρακίπι, Γκανάβας (70’ Γκουντίκας), Χριστοδούλου (80’ Πετράκης Χρ.), Παπακώστας Ηλ. (85’ Βύρλας), Περήφανος, Μανακούσιος Δ. (85’ Πετράκης Μ.).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Φ. Πλίτσης): Γεωργούλας, Λέτσιος, Μπακαΐμης Σ., Καρακάνος, Οικονόμου (55’ Τσάγκος), Μουσιάρης Θ., Τσάλτας (70’ Μπακαΐμης Χρ.), Μουσιάρης Δ., Κυριάκος, Τσούτσας, Δεληχάς (55’ Δημητρέλης).


ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ    1
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    2
Ύστερα από ένα παιχνίδι που χάρισε έντονες συγκινήσεις στους θεατές του, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έφυγε νικητής με 2-1 από το Μελισσοχώρι και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο διαδοχικές ήττες εντός έδρας. Χαρακτηριστικό στοιχείο της αναμέτρησης ήταν και ο «βαρύς» αγωνιστικός χώρος που οδήγησε σε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, χωρίς -απαραίτητα- να είναι αυτή η πρόθεση των αντιπάλων.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και στο 6’ απείλησαν με τον Ντούφα, το σουτ του οποίου απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Κουκούτσης, ενώ στην επαναφορά ο Κίτσιος αμαρκάριστος «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 8’ με διαγώνιο σουτ του Καζάκου που έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 14’ ο Κουκούτσης βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Δραχαλίβα. Στο 19’ από σέντρα του Ντούφα, ο Κίτσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 26’ ο Νούσιας απέκρουσε σε κόρνερ νέο σουτ του Καζάκου από αριστερά.
Στο 35’ σε μία φάση διαρκείας και αφού ο Κουκούτσης αρχικά εξουδετέρωσε τις προσπάθειες των Κίτσιου και Ντούφα, οι Τσαριτσανιώτες πανηγύρισαν το 0-1 που επιτεύχθηκε με θεαματικό γυριστό σουτ του Καρβούνη.
Στο δεύτερο μέρος οι Μελισσοχωρίτες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 48’ πλησίασαν στο γκολ με τον Καραμάνο, που, όμως, είδε τον Νούσια να πέφτει στα πόδια του και να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ στο 55’ ο ίδιος απέκρουσε σε κόρνερ ένα ακόμα επικίνδυνο σουτ του Καζάκου από αριστερά.
Τελικά, στο 66’ ο Νικόλι αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, καθώς με διαγώνιο σουτ από δεξιά ισοφάρισε, ενώ στο 71’ οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή με τον Σδράλη, που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Νούσια.
Στο 77’ ακυρώθηκε γκολ του Αλεξόπουλου ως οφσάιντ από τον α’ βοηθό, ενώ στο 79’ οι του Μελισσοχωρίου διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας τον καταλογισμό πέναλτι σε πρόσκρουση της μπάλας σε χέρι αμυνομένου, κάτι που δεν αποδέχθηκε ο διαιτητής. Στο 82’ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ τη στιγμή που σκόραρε ο Ντούφας, γεγονός που προκάλεσε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν λανθασμένη την υπόδειξη, ενώ στο
84’ το συρτό σουτ του Λαγιόκαπα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89’ με την ψύχραιμη εκτέλεση του Καρβούνη από τα 11 μέτρα (η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε όταν ο Σδράλης απέκρουσε με το προτεταμένο χέρι την κεφαλιά του Αλεξόπουλου, λίγο πριν περάσει τη γραμμή τέρματος), ενώ ακολούθως αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός παίκτης του Αστέρα Αγγελακόπουλος, που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον διαιτητή.
Διαιτητής: Ι. Ντελέζος. Βοηθοί διαιτητές: Καρακώστας, Μίχος.
Οι δύο ομάδες εξέφρασαν παράπονα για κάποιες από τις αποφάσεις τους.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Θ. Αλεξούδης): Κουκούτσης, Βογιατζής, Αθ. Σδράλης, Κολοβός, Παραφέστας, Μουμίν, Βασιλειάδης, Περδίκης, Καραμάνος, Καφαντάρης (61’ Νικόλι), Καζάκος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γ. Λυκοκώστας-Ν. Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης, Μπουμπουνάρας, Καραμπίνας, Αλεξόπουλος, Μιφτάρι (65’ Δ. Μουλτσιάς), Ντούφας, Πούτας, Κίτσιος (75’ Λαγιόκαπας), Καρβούνης, Στ. Δραχαλίβας (90’+4’ Δριστέλας).

 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ.    0
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ    0
Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε το ματς στα Γιάννουλη ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και τη Δόξα Βλαχογιαννίου. Οι δύο ομάδες, αν και είχαν λίγες καλές στιγμές, δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από αυτές και μοιράστηκαν τον βαθμό.
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής στο 66’ του τερματοφύλακα Παπαϊωάννου (κάτω από τα δοκάρια συνέχισε ο Φράτζας).
Διαιτητής: Τσιοφλίκη. Βοηθοί διαιτητές: Μάνος, Κουρέτσος.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχ. Μανάκας): Κοτλής, Αρσένης, Σαπάκος (85’ Κουρούτσαλης), Αλατάς, Ματσικόπουλος, Μπαμπάλης, Νάστας, Γκαλγκανόπουλος (46’ Χατζηγρηγορίου), Αμπατζίδης (75’ Ντόνας), Καρβούνης, Καρέλας.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Χάρ. Νούσιας): Παπαϊωάννου, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ., Φράτζας, Κυπαρίσσης, Κοντοθανάσης, Λάλος, Κωνσταντινίδης (70’ Νέτζο), Γκουρομπίνος Μ. (60’ Αλεξίου), Γελαλής, Ιωαννίδης (85’ Φακίτσας).

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ    1
ΣΥΚΟΥΡΙΟ    1
Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα κέρδισε χθες στον Αμπελώνα ο Τύρναβος, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Κίσσαβο Συκουρίου.
Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη με τους τυπικά γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 52’, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο Τσατσελάρι. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 73’ με τον Κορδέλα (1-1), ενώ στο 65’ ο Βελής και στο 87’ ο Τζιούρας είχαν δοκάρι για το Συκούριο.
Για τρεις περιπτώσεις πέναλτι σε Φαρμάκα, Πλιάγκα και σε χέρι αμυνομένου εντός περιοχής, διαμαρτυρήθηκε το Συκούριο που εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία και αναμένεται σχετική ανακοίνωση.
Διαιτητής: Κουκούλης. Βοηθοί διαιτητές: Παραφέστας, Μπατζιανούλης.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αργυρούλης): Τσούκας, Καρράς, Παπαγεωργίου, Σιούτης, Μπαλκουράς, Τσέσμα, Τσατσελλάρι Ρ., Κατσαρός, Μπάκος, Χατζούλης, Τσατσελλάρι Λ.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απ. Τσιανάκας): Γιάκου, Αγγέλης, Βελής, Κουλουκτσής, Πλιάγκας, Λιόγκας (46’ Τριανταφύλλου), Τόπης (46’ Χάμος, 78’ λ.τ. Μουρογιάννης), Νεμπεγλέρας (71’ Καραποστόλης), Φαρμάκας (65’ Τζιούρας), Ραμάι, Κορδέλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass