Το βόλεϊ ασπίδα ενάντια στη βία κατά των γυναικών

*ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2022 11:39

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά βόλεϊ ενήλικων γυναικών «Ενάντια στη βία κατά των γυναικών» που διοργάνωσε ο Εθνικός Λάρισας την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, με συμμετοχή των ομάδων Πελασγιώτιδα, Φοίβος 2002, Απολλώνιος, Εθνικός. Και οι

τέσσερις ομάδες του τουρνουά παρουσιάστηκαν με ολόκληρο το δυναμικό τους και πρόσφεραν συναρπαστικούς αλλά και αμφίρροπους αγώνες, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Για την ιστορία, το τρόπαιο κατέκτησε η Πελασγιώτιδα που επικράτησε με 2-1 σετ του Φοίβου 2002 στον τελικό, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Απολλώνιος που νίκησε με το ίδιο σκορ τον οικοδεσπότη Εθνικό.
Πριν τον μεγάλο τελικό χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος του Εθνικού κ. Τσιλίκης, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Πατσιαούρας, ενώ η κα. Τερζενίδου Αθηνά, κοινωνική λειτουργός μέλος του Ξενώνα Κακοποιημένων γυναικών του Δήμου Λαρισαίων, παρουσίασε το έργο που επιτελείται εκεί. Αμέσως μετά ο Εθνικός απένειμε μια τιμητική πλακέτα στον Ξενώνα για την προσφορά του, ενώ μέλη της δομής μοίραζαν ενημερωτικό υλικό στους θεατές κατά την είσοδό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass