Κρίσιμο επταήμερο

*Η ΑΕΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SUPER LEAGUE 1 *ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2022 11:37

Του Σωτ. Κέλλα
Η Μαργαρίτα της Ναβάρρας σε επτά ημέρες κατάφερε να γράψει δύο διηγήματα από το σύνολο αυτών που ήθελε να γράψει. αλλά ήταν πολύ σημαντικά για τον πολιτισμό. Και η ΑΕΛ θέλει να συστηθεί στη Super League 1 σε ένα επταήμερο, παίζοντας δύο παιχνίδια. Το πρώτο αρχικά με

τον Ηρακλή στο Αλκαζάρ και το δεύτερο την ερχόμενη Πέμπτη στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.
Με δύο νίκες γίνεται το ακλόνητο φαβορί της ανόδου και θα πετύχει τον στόχο της σε μια περίοδο που έχει υπεροχή έναντι των υπολοίπων ομάδων, αφού οι περισσότερες κουβαλάνε προβλήματα. Δεν είναι ότι πρόεδρος Θεσσαλικής ομάδας μας έλεγε ότι παρότι το αγωνιστικό τμήμα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, δεν ξέρει αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις και περιμένει τον Ιανουάριο που θα εξοφληθούν τα περσινά τηλεοπτικά και ίσως γίνουν οι πληρωμές από το Στοίχημα.
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ έδειξαν διάθεση στην προπόνηση, αφού υπήρχαν καλά νέα και στόχο έχουν να κερδίσουν το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον τελευταίο προπονητή που ανέβασε την ΑΕΛ στη μεγάλη κατηγορία, τον Σάκη Τσιώλη.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης δεν δείχνει να κάνει κάποια αλλαγή στο αρχικό σχήμα και θα ξεκινήσει η ενδεκάδα των δύο τελευταίων νικηφόρων αγωνιστικών, με τον Πεντρόσο στην κορυφή της επίθεσης, στη θέση του τραυματία Όγκμποε.
Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο βραβευμένος πρόσφατα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστριών Κώστας Θεοδωρόπουλος, στην άμυνα οι Θανάσης Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης και Κοσσονού, στη μεσαία γραμμή οι Κώστας Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης και Πλέγας και στην επίθεση οι Νικολιάς, Νίνο και Πεντρόσο.
Γενικά δεν αναμένονται αλλαγές ούτε στην αποστολή…
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και ακολούθως η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο σε πλατεία της πόλης.
ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
Χωρίς οπαδούς του Ηρακλή θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΛ και της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώθηκαν τα μέτρα τάξης για την αναμέτρηση της Κυριακής (Λάρισα- Ηρακλής). Τον Ηρακλή εκπροσώπησε ο Μάκης Σαρλής και το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και της ΠΑΕ Λάρισας.
Οι «κυανόλευκοι» αιτήθηκαν τη χορήγηση 500 εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων τους και ειδικό εκδοτήριο. Η απάντηση από την ΠΑΕ Λάρισας ήταν αρνητική, καθώς όπως μετέφεραν έχουν διατεθεί εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις θύρες και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ξεχωριστή κερκίδα για τους φιλάθλους του Ηρακλή.
Με αυτήν την εξέλιξη στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος και ο Ηρακλής δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλάθλους της Λάρισας».
Ένα πρόβλημα για τον ΠΟΤ Ηρακλής αποτελεί το γεγονός ότι δεν είναι διαθέσιμος στον τεχνικό Σάκη Τσιώλη ο τραυματίας Άγγελος Παπαστεριανός, που έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ενταχθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ
Εκτός του Σάκη Τσιώλη, ένας ακόμα πρώην παίκτης της ΑΕΛ θα βρεθεί αντιμέτωπος την Κυριακή με τους «βυσσινί». Πρόκειται για τον Λάζαρο Κυριλλίδη που εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του Ηρακλή και είχε ξανασυνεργαστεί με τον Τσιώλη σε ΠΑΣ Γιάννενα, Άρη, Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Το πρώτο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 γίνεται σήμερα και ο Μακεδονικός επιστρέφει στην Ευκαρπία, όπου έχει το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, φιλοξενώντας τον Παναθηναϊκό Β’ που είναι αήττητος εκτός έδρας (15:00, ΕΡΤ3)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ Β’    6αγ.    16β.
2. ΑΕ Λάρισας    6    15
3. Αναγ. Καρδίτσας    5    12
4. Μακεδονικός    6    10
5. Πανσερραϊκός    5    10
6. Απόλλων Λάρ.    6    9
7. Παναθηναϊκός Β’    5    8
8. Νίκη Βόλου    6    7
9. Βέροια ΝΠΣ    6    7
10. Απόλλων Πόντου    5    6
11. Διαγόρας ΓΣ    5    6
12. ΠΟΤ Ηρακλής    5    5
13. Αλμωπός Αριδαίας    6    3
14. Θεσπρωτός ΑΣ    6    3
15. Ηρακλής Λάρ.    5    0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass