Πραγματοποιήθηκε ο Ημιμαραθώνιος δρόμος «Λάρισας-Τυρνάβου»

*Ποιοι ήταν οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες στα 5 και 21 χλμ. *Χορηγός του αγώνα ήταν η Exalco

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2022 11:30

Πραγματοποιήθηκε με 280 συμμετοχές (πολύ μικρή η συμμετοχή των γυναικών στα 21 χιλιόμετρα, μόλις 32) ο 18ος Ημιμαραθώνιος δρόμος «ΤΥΡΝΑΒΟΥ-ΛΑΡΙΣΑΣ», που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Τυρνάβου, ο Δήμος Λαρισαίων, η ΔΗ.Κ.Ε.Λ. (Τμήμα Αθλητισμού) και η Ε.Α.Σ.Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, με τη στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, του ΣΥΒΑΣ Λάρισας, του Σ.Δ.Υ. Ν. Λάρισας, της ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων και πρόκειται για πιστοποιημένο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της IAAF, που διεξάγεται στη διαδρομή Τύρναβος-Λάρισα. Χορηγός του αγώνα ήταν η Exalco.


Ο δήμαρχος Τυρνάβου, Ιωάννης Κόκουρας, μίλησε στον κόσμο και ευχαρίστησε τους αθλητές και τις αθλήτριες που βρέθηκαν στην πόλη, ευχόμενος καλό αγώνα και τονίζοντας πως είναι τιμή μας που τους έχουμε στον Τύρναβο. Χαρακτηριστικά σημείωσε τα ακόλουθα:
«Ευχαριστούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που βρίσκονται εδώ σήμερα, είναι τιμή μας που σας έχουμε εδώ, μετά από 2 χρόνια που δεν έχει γίνει ο Ημιμαραθώνιος βλέπουμε πολύ μεγάλη συμμετοχή. Πραγματικά σήμερα το «ευ αγωνίζεσθαι» που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι θα γίνει πράξη. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος αυτήν τη στιγμή, ευελπιστώ να τερματίσετε όλοι κι όλες και να είμαστε γεροί και του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ πέρα. Καλό αγώνα».
Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τυρνάβου, Ανδρέας Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους όσοι συμμετείχαν και τους εθελοντές, επισημαίνοντας τα εξής:
«Πολύ σημαντική είναι η σημερινή εκδήλωση, ο 18ος Ημιμαραθώνιος Τυρνάβου-Λάρισας, διότι ενώνει 2 όμορφους Δήμους. Καταφέραμε να την πραγματοποιήσουμε φέτος μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω του κορονοϊού. Να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες καλή επιτυχία και να έχουν έναν καλό αγώνα. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές/-τριες και όσους/-ες βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας».
Στον αγώνα παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Αναστασίου και Κοσμάς Γιαννακόπουλος, ο Γιάννης Αλεξούλης ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Βαγγέλης Μόρας, ο πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας Κώστας Τσιτώτας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές, ο διοικητής της Τροχαίας Βασίλης Βλαχογιάννης και άλλοι.
Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:

21 χλμ.
ΑΝΔΡΕΣ
1) Λάμαρης Χρήστος (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας), 2) Αντώνης Κακαρότζας, 3) Κώστας Σκοτίδης (ΣΔΥ Βόλου).
18-30: 1) Περικλής Κεχαγιάς, 2) Γεώργιος Θάνος, KALDI’S RUNNING TEAM-Σ.Μ.Ν.Λ., 3) Κώστας Ευαγγελόπουλος (Δρομέων Λάρισας).

31-40: 1) Δημήτρης Βλιώρας (Δρομείς Τυρνάβου), 2) Κωνσταντίνος Νύκτας (GREAT), 3) Βασίλης Παυλόπουλος (Τρεξιματίας).
41-50: 1) Αθανάσιος Σκόρδας (ΣΔΥΚ Δρομείς Νεάπολης), 2) Ελευθέριος Παπαθανασίου (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Λάρισας-Δρομείς Τυρνάβου), 3) Φιλάρετος Κυριακάκης (ΣΜΝ Λάρισας).
51-60: 1) Τάσος Τσιολάκης (Λύκοι Κεχαγιόγλου), 2) Μέμος Μαγιούλης (ΣΔΥ Αγιάς), 3) Γεώργιος Λάμπας (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισα).
61-70: 1) Αστέριος Ρετζέπης (ΣΔΥΘ Στρεμπενιώτες), 2) Βασίλειος Αργυρούλης (Σύλλογος Μαραθωνδρόμων Λάρισας).

Γυναίκες
1) Βάνα Σπύρου (ΣΔ Βόλου), 2) Δήμητρα Πουλούλη (ΣΔΥ Βόλου), 3) Νατάσα Νασίκα (Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας).
18-30: 1) Εύα Δάφνη, 2) Έλενα Λαμπρονίκου, 3) Στεφανάι Αγριμάνη.
31-40 1) Τριανταφυλλιά Τσαπανίκα, 2) Κατερίνα Γκερλή (Αγιά), 3) Άννη-Βάια Μόσιου.
41-50: 1)Μαρία Κουματζέλη, 2) Ευαγγελία Αντωνίου (GREAT), 3) Λαζαρίτσα Οικονόμου (GREAT).

5 χλμ.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1) Ελενα Βαρελοπούλου (ΟΕΝΑΒ Κωπηλασία), 2) Βασιλική Κώστα (ΣΥΒΑΣ Λάρισας), 3) Έλενα Κακαρότζα.
ΑΝΔΡΕΣ
1) Χρήστος Τσέλης (Α. ΑΤΡΕΛΛΟΙ), 2) Απόστολος Κουτσουμπές (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου), 3) Φάνης Αντωνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass