«Καθάρισε» στο τελευταίο οκτάλεπτο ο ΝΟΛ-EXALCO

*Κέρδισε τον ΟΥΚ Βόλου με 13-6

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2022 11:25

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας-EXALCO ξεκίνησε εντυπωσιακά στο φετινό πρωτάθλημα στον Βόρειο Όμιλο της Α2 εθνικής κατηγορίας, αφού προχθές στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας κέρδισε τον ΟΥΚ Βόλου με 13-6.


Ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο, όταν η λαρισινή ομάδα κέρδισε με 6-0, και όχι μόνο πήρε τη νίκη, αλλά δημιούργησε και εντυπωσιακή διαφορά.
Έδειξε ότι και τη φετινή σεζόν θα είναι πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα, ενώ περιμένει και την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την ένσταση που είχε κάνει κατά της απόφασης για κακή έκδοση δελτίου από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας στον Ηλυσιακό, από τον οποίο έχασε την περσινή άνοδο στην Α1 Εθνική. Αν είναι δυνατόν ένσταση για το προηγούμενο πρωτάθλημα να εκδικάζεται τώρα! Η ΚΟΕ με τη νέα διοίκησή της δεν νομίζουμε ότι πείθει για κάτι καλύτερο από την προηγούμενη.
Ο προπονητής της ομάδας του ΝΟΛ-EXALCO Δημήτρης Μπλάνας δήλωσε τα εξής: «Μια νίκη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τίποτα άλλο. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά την επίθεσή μας στο παιχνίδι, αλλά η άμυνα ειδικά στον παίκτη λιγότερο μας έδωσε μια εύκολη νίκη. Στα θετικά μας η αντίδραση στο 4ο οκτάλεπτο και ότι πήραμε σκορ από 9 παίχτες μας».
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 2-1, 6-0.
Ν.Ο. Λάρισας: Μπεζιλιώτης, Δανιήλ Χ. 1, Κουλουκτσής 2, Παπαδόπουλος Τρ. 1, Δανιήλ Α. 1, Στεργίου Δ. 2, Πατσίκας, Αλιχανίδης Β. 2, Στεργίου Γ. 1, Μερκουριάδης, Πατούνας, Μεταξιώτης 2, Τσούτσας, Κόκκινος 1, Βασιλόπουλος.
ΟΥΚ Βόλου: Νάσιος, Μεριστούδης, Καραΐσκος, Γκανάτσιος, Μπακαλάκης, Μαρινάγης, Δημητρίου, Πετρόπουλος, Ανδρής, Πανίδης, Νιζάμης, Κουφιδάκης 2, Καρπέτας 1, Γλούμης 3.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Άρης-ΟΦΘ 6-10
ΝΟΛ EXALCO-ΟΥΚ Βόλου 13-6
Ν.Ο. Καλαμακίου-Α.Ε. Χαϊδαρίου 9-10
ΝΑΟ Κέρκυρας- Ιωνικός Νίκαιας 8-13
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΟΛ EXALCO 3
Ιωνικός Νίκαιας 3
ΟΦΘ 3
Α.Ε. Χαϊδαρίου 3
Ν.Ο. Καλαμακίου 0
Άρης 0
ΝΑΟ Κέρκυρας 0
ΟΥΚ Βόλου 0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass