Σώθηκε από θαύμα ο Τάσος Βενέτης

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2022 12:30

Σαν από θαύμα σώθηκε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας, Τάσος Βενέτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε επιστρέφοντας προχθές βράδυ από την Κέρκυρα στη Λάρισα συγκρούστηκε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Λάρισας πλαγιομετωπικά με νταλίκα.


Ο Βενέτης, παρότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε υπέστη υλικές ζημιές, είχε μικροτραυματισμούς στο στήθος και στο χέρι. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και του δόθηκε εξιτήριο, για να συνεχίσει τη νοσηλεία του για δύο μέρες σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας. Αυτήν τη στιγμή είναι εκτός κινδύνου.
Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ και σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον τεχνικό της διευθυντή Τάσο Βενέτη, καθώς και στους οικείους του και του εύχεται ολόψυχα περαστικά από το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη το βράδυ της Τετάρτης έξω από την Καλαμπάκα στην περιοχή των Τρικάλων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass