Δύο νυν και ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ υποψήφιοι για το βραβείο της χρονιάς

*ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΠΠ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2022 12:10

Την ερχόμενη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet) η «41η Γιορτή του ΠΣΑΠΠ» (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών), μία εκδήλωση θεσμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου θα βραβευτούν οι καλύτεροι και οι καλύτερες της σεζόν 2021/22, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.


Και η ΑΕΛ θα έχει τους δικούς της υποψηφίους για το 2022 στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, όπου υπάρχουν τρεις συμμετοχές. Δύο νυν, ο Μάριος Όγκμποε και ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, αλλά και ένας πρώην, ο Αντριάν Κολομπίνο (ανήκει στον Πανσερραϊκό).
Η πρώτη αφορά τον καλύτερο Έλληνα παίκτη και υποψήφιος είναι ο τραυματίας αυτήν την περίοδο Μάριος Όγκμποε, έχοντας αντιπάλους τον Γιάννη Πασά της Βέροιας και τον Βασίλη Ρόβα του Αλμωπού Αριδαίας.
Ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος διεκδικεί και αυτός το βραβείο του καλύτερου στη θέση, έχοντας αντιπάλους τον Μάρκο Βελλίδη της Βέροιας και τον Πωλ Ίτσο της Ξάνθης.
Επίσης, υποψήφιος για καλύτερος ξένος παίκτης είναι ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ, ο Ουρουγουανός Αντριάν Κολομπίνο, με αντιπάλους τον Ματίας Τόμας του Ηρακλή και τον Χίτσαμ Κανίς του Πανσερραϊκού.
Εντύπωση μας κάνει που δεν είναι προτεινόμενος για καλύτερος προπονητής ο Παναγιώτης Γκουτσίδης και στη λίστα βρίσκονται οι: Δερμιτζάκης (Βέροια), Βοσνιάδης (Νίκη Βόλου) και Κ. Γεωργιάδης (Ηρακλής).
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass