FIFA WORLD CUP QATAR 2022

Ιστορική νίκη

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2022 9:35

Το πρώτο γκολ της Τυνησίας στα γήπεδα του Κατάρ και η (τεράστια) πρώτη νίκη της με 1-0, επί της Γαλλίας σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έφταναν για να της χαρίσουν την πρόκριση στους «16» του εφετινού Μουντιάλ.

Η νίκη της Αυστραλίας απέναντι στη Δανία (1-0), διατήρησε τα «καγκουρό» στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου και τους έδωσε το «εισιτήριο» για τα νοκ-άουτ, με τους Τυνήσιους να μένουν με την πικρή γεύση του αποκλεισμού, παρότι σημείωσαν μία απ’ τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ιστορίας τους, η οποία «σφραγίστηκε» στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με την ακύρωση του γκολ του Γκριεζμάν ως οφσάιντ.
Το γκολ για την Τυνησία πέτυχε στο 58’ ο Γουαχμπί Καζρί που επιτέθηκε κατά μέτωπο και με όμορφο αριστερό συρτό πλασέ νίκησε τον Μανταντά.
ΤΥΝΗΣΙΑ (Τζαλέλ Καντρί): Νταχμέν, Ταλμπί, Μεριά, Γκαντρί, Μααλούλ, Λεϊντουνί, Σκίρι, Μπρον, Κεσχρίντα, Σλιμανέ (83’ Αμπντί), Ρομντάν (74’ Σαλαλί), Καζρί (60’ λ.τρ. Τζεμπάλι).
ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάν): Μανταντά, Ντισασί, Κονατέ, Βαράν (63’ Σαλιμπά), Καμαβινγκά, Γκεντουζί (79’ Ντεμπελέ), Τσουαμενί, Φοφανά (73’ Γκριεζμάν), Βερετού (63’ Ραμπιό), Κομάν (63’ Μπαπέ), Κόλο Μουανί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass