FIFA WORLD CUP QATAR 2022

Νίκη χωρίς αντίκρισμα

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2022 9:25

Το Μεξικό έκανε τιτάνια προσπάθεια για να ανατρέψει τη δυσμενή θέση του στην κατάταξη του 3ου Ομίλου, αφού πριν τους χθεσινούς τελευταίους αγώνες του γκρουπ ήταν τελευταίο, έφτασε κοντά στον στόχο του νικώντας τη Σαουδική Αραβία με 2-1, αλλά υστερούσε της Πολωνίας στα τέρματα (2-2 έναντι 2-3), στην ισοβαθμία που προέκυψε στους 4 βαθμούς.


Το 1-0 για το Μεξικό έγινε στο 47’ με τον Μάρτιν και το 2-0 έξι λεπτά αργότερα με τον Σάντσες που εκτέλεσε φάουλ από τα 20-25 μέτρα... αλά Μέσι.
Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Σαουδάραβες μείωσαν στο τελικό 1-2 με τον Αλ Νταουσαρί και γλίτωσαν από το... έμφραγμα τους Πολωνούς.
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Ερβέ Ρενάρ): Αλ Οβάις, Αλγκανάμ (88’ Μπαχεμπρί), Αλ Μπουλαχί (37’ Σαραχιλί), Αλ Αμρί, Ταμπακτί, Αλ Χασάν (46’ Μαντού), Αλ Μπιρακάν, Αμπντουλχαμίντ, Αλ Νταουσαρί, Κανό, Αλ Σεχρί (62’ Αλομπούντ).
ΜΕΞΙΚΟ (Χεράρδο Μαρτίνο): Oτσόα, Σάντσες (88’ Κ. Άλβαρες), Μόντες, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ε. Άλβαρες (88’ Φούνες Μόρι), Τσάβες, Πινέδα (77’ Ροντρίγκες), Βέγκα (46’ Αντούνια), Λοσάνο, Μάρτιν (77’ Χιμένες).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass