Βαριά ήττα για τον Δωτιέα

*Χθες από το Αγγελοχώρι με 5-0 στον 2ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής

Δημοσίευση: 28 Νοε 2022 17:00

Σε βαριά ήττα από το Αγγελοχώρι με σκορ 5-0 υποχρεώθηκε χθες στο γήπεδο Νεάπολης στη Λάρισα ο Δωτιέας Αγιάς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Σ’ ένα ακόμα παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» (με την πιο νεανική ομάδα στον Όμιλο) αν και πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό, δεν στάθηκαν τυχεροί απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με έμπειρους παίκτες που πήρε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη στο πρώτο κιόλας ημίχρονο.


Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν ψηλά εκμεταλλευόμενοι τον χώρο που τους έδωσαν οι γηπεδούχοι και να απειλούν από τα πρώτα λεπτά. Η προειδοποιητική βολή δόθηκε στο 5’ από τον Θεοδωρίδη, για να φτάσουμε στο 9’ όταν ο Πορτοκαλάς ευνοήθηκε από μία κόντρα και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στο 27’ ο Δωτιέας είχε μία καλή στιγμή με τον Λαβαντσιώτη, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Θεοδωρίδης που ευνοήθηκε από έναν γκελ της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Αγγελοχωρίου.
Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Δωτιέας θα μπορούσε να μειώσει με τον Βλησσαρούλη, ο οποίος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Τσακάλι, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 49’ έγινε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους από την κεφαλιά του Πορτοκαλά σε κόρνερ του Κατσιάκη, ενώ στο 61’ χάθηκε η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του Δωτιέα όταν ο Βλησσαρούλης με κοντινή προβολή δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο ημίωρο άνοιξαν το παιχνίδι τους και έπαιξαν πιο επιθετικά, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να εκμεταλλευτούν τον κενό χώρο στην επίθεση και να πετύχουν άλλα δύο γκολ στο 78’ με τον Σολωμονίδη και στο 80’ τον Μετάι αντίστοιχα, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 0-5.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Γκουντέλα (Καρδίτσας) και των βοηθών του κ. Αλεξόπουλου (Τρικάλων) και Δόδογλου (Φθιώτιδας). Την κίτρινη κάρτα δέχτηκαν οι Ιωσηφίδης (44’) και Κορτσάρι (55’).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μπεκτέσι, Παϊτέρης (46’ Ντελής), Τσακάλι, Τάρτας, Αποστολάκης (34’ Δρόσος), Ντάκουλας, Βλησσαρούλης, Λαβαντσιώτης (69’ Αναδολού), Χατζής Θ., Κορτσάρι (73’ λ.τ. Σταθάκος), Γιαννακόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ (Γαλτσίδης): Παπαδοπουλος, Πολυζάς, Νικολαΐδης, Ιωσφίδης (65’ Κόμνος), Νικολίτσας Σπ., Νικολίτσας Γ. (86’ Θελιέρ), Ποτροκαλάς, Μετάι (86’ Δαβής), Θεοδωρίδης (86’ Ζορπίδης), Φροσύνης, Κατσιάκης (65’ Σολωμονίδης).
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μακεδονικός Φούφα-ΑΕΠ Κοζάνης 0-1
Εδεσσαϊκός-Π.Ο.Ε 1-1
Σβορώνος-Π.Α.Ο.Κρηστώνης 2-0
Δωτιέας Αγιάς-Αγγελοχώρι 0-5
Κεραμίδι-Ολυμπιακός Β. 0-0
Καστοριά-Πιερικός 2-1
Κοζάνη-Χανιώτης 4-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3η αγωνιστική)
1. Κοζάνη 11-1 9
2. Αγγελοχώρι 7-2 5
3. ΑΕΠ Κοζάνης 4-2 5
4. Π.Ο.Ε. 3-2 5
5. Εδεσσαϊκός 3-2 5
6. Εθνικός Κεραμιδίου 2-1 5
7. Σβορώνος 4-3 4
8. ΠΑΟ Κρηστώνης 3-4 4
9. Καστοριά 2-3 4
10. Ολυμπιακός Βόλου 1-2 4
11. Πιερικός 4-3 3
12. Μακεδονικός Φούφα 1-3 1
13. Α.Ο. Χανιώτης 3-8 1
14. Δωτιέας Αγιάς 1-13 0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/12, 15:00)
Εδεσσαϊκός-Μακεδονικός
ΑΕΠ Κοζάνης-Σβορώνος
ΠΟΕ-Δωτιέας
ΠΑΟ Κρηστώνης-Κεραμίδι
Αγγελοχώρι-Καστοριά
Ολυμπιακός Β.-Κοζάνη
Πιερικός-Χανιώτης

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass