Νίκη ελπίδας για τη Σενεγάλη

* «ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ» ΤΟ ΚΑΤΑΡ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2022 11:10

Την πρώτη νίκη της στο Μουντιάλ 2022 πανηγύρισε η Σενεγάλη, η οποία επικράτησε 3-1 του Κατάρ στο «Al Thumama Stadium» της Ντόχα, για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Με γκολ του Ντιά στο 41’, του Ντιεντιού στο 48’ και του Τσεϊχ Ντιένγκ στο 84’, οι πρωταθλητές Αφρικής εξασφάλισαν το «τρίποντο» και πλέον θα παίξουν «τελικό» πρόκρισης με τον Ισημερινό, στις 29/11. Ο Μουντάρι στο 78’ σκόραρε για τους οικοδεσπότες, οι οποίοι γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους και ουσιαστικά αποκλείστηκαν (αφού τους απομένει το ματς με την Ολλανδία), «μιμούμενοι» τη Νότια Αφρική του 2010, που μέχρι φέτος ήταν η μοναδική διοργανώτρια χώρα που δεν μπόρεσε να περάσει από τη φάση των ομίλων.
ΚΑΤΑΡ (Φέλιξ Σάντσες): Μπαρσάμ, Πέδρο Μιγκέλ (83’ Γουαάντ), Α. Χασάν, Μοχάμαντ, Αλ Χάιντος (74’ Μουντάρι), Αφίφ, Μπουντιάφ (69’ Χατέμ), Αχμέντ (83’ Σαλμάν), Μαντίμπο, Κούκι, Αλί.
ΣΕΝΕΓΑΛΗ (Αλιού Σισέ): Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Ν. Μεντί (78’ Π. Σαρ), Ντιεντιού (74’ Τσ. Ντιένγκ), Ι. Γκεΐ, Γιάκομπς (78’ Π. Σισέ), Ντιατά (64’ Σις), Ντιά, Ι. Σαρ (74’ Ι. Εντιαγέ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass