«Χτύπησε» ξανά ο Βαλένσια

*ΜΟΙΡΑΣΙΑ (1-1) ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2022 11:01

Το ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου ανάμεσα στην Ολλανδία και τον Ισημερινό στο «Khalifa International Stadium» της Ντόχα δεν έβγαλε νικητή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 που τους διατήρησε οδηγούς στην κούρσα της πρόκρισης, αλλά δεν έβγαλε ακόμη σε κανέναν απ’ τους

δύο «εισιτήριο» για τους «16» απ’ τη στιγμή που νίκησε και η Σενεγάλη το Κατάρ.
Οι «οράνιε» προηγήθηκαν στο 6’ με τον Χάκπο (σ.σ. ο 20χρονος άσος, μετράει φέτος 16 γκολ και 18 ασίστ με τις φανέλες της Εθνικής ομάδας της Ολλανδίας και της PSV), όμως ο Ισημερινός που ήταν πολύ καλύτερος συνολικά στο ματς πήρε τον βαθμό, χάρις στο νέο «χτύπημα» του Ένερ Βαλένσια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (49’ ).
Η πρόκριση για τα νοκ-άουτ θα κριθεί στην 3η αγωνιστική, όπου η Ολλανδία έχει (θεωρητικά) εύκολο έργο απέναντι στο Κατάρ που έχει ήδη αποκλειστεί και ο Ισημερινός θα παλέψει για δύο αποτελέσματα απέναντι στη Σενεγάλη.
ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Λουίς Φαν Χάαλ): Νόπερτ, Ντάμφρις, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Μπλιντ, Φρένκι ντε Γιονγκ, Κόπμαϊνερς (80’ Ντε Ρουν), Κλάασεν (69’ Μπερχούις), Μπέρχβαϊν (46’ Ντεπάι), Xάκπο (79’ Βέγκχορστ).
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (Γκουστάβο Άλφαρο): Γκαλίντες, Πρεσιάδο, Χινκαπιέ, Πορόσο, Τόρες, Εστουπινιάν, Καϊσέδο, Μέντες, Πλάτα (90’ Ιμπάρα), Ένερ Βαλένσια (90’ λ.τρ. Κ. Ροντρίγκες), Εστράδα (74’ Σαρμιέντο).
*Ο Χέγκσον Μέντες του Ισημερινού με την κάρτα που αντίκρισε στο 57ο λεπτό συμπλήρωσε τις δύο και θα απουσιάσει από τον τελευταίο αγώνα του 1ου ομίλου με τη Σενεγάλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass