Αλκαζάρ και χωρίς θεατές

*Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.–ΗΡΑΚΛΗΣ Λ. ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2022 16:20

Ένα ακόμα θεσσαλικό ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ηρακλή Λάρισας, θα διεξαχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 15:00, στο στάδιο Αλκαζάρ, όπως έγραψε χθες και η «Ε».


Παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League 2 και θα γίνει στη Λάρισα αντί για την Καρδίτσα, λόγω εργασιών στο γήπεδο της γειτονικής πόλης.
Η σχετική ενημέρωση της Super League 2: «Κεκλεισμένων των θυρών δύο αναμετρήσεις. Ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League 2 2022-23, Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β’ Κυριακή 20/11/22 στις 15:00, θα διεξαχθεί χωρίς θεατές λόγω εργασιών στο γήπεδο, στο δημοτικό στάδιο Πολυκάστρου.
Ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League 2 2022-23, Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής Λάρισας Δευτέρα 21/11/22 στις 15:00 στο ΕΑΚ Λάρισας Αλκαζάρ, θα διεξαχθεί χωρίς θεατές λόγω εργασιών στο γήπεδο.
Τυπικά φιλοξενούμενος λοιπόν ο Ηρακλής στην πόλη της Λάρισας και θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους βαθμούς, με αντίπαλο τους «κιτρινόμαυρους» που κέρδισαν 2-0 τον Διαγόρα εκτός έδρας και θέλουν από την πλευρά τους να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.
Ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας Παναγιώτης Διλμπέρης, συνεχώς προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών και παρότι τη Δευτέρα η αναμέτρηση παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, υπάρχει αισιοδοξία και πίστη, πως η ομάδα θα τα καταφέρει και μετά τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass