Με προβλήματα ο Απόλλων στη Βέροια

*ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2022 16:10

Τους 21 από τους 30 βαθμούς που αφαιρέθηκαν πήρε πίσω ο Απόλλων Λάρισας και πλέον επικεντρώνεται η προσπάθεια της διοίκησης στο να μηδενιστεί το χρέος των υπόλοιπων οφειλών και να επιστραφούν οι εννέα βαθμοί στους «κυανόλευκους».


Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός του Απόλλωνα Βαγγέλης Μόρας, θέλει να έχουν συνέχεια στην καλή παρουσία οι παίκτες του μετά το νικηφόρο 1-0 κόντρα στον Μακεδονικό και περιμένει τις αντιδράσεις τους.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Βέροιας, όμως ο Απόλλωνας γνωρίζει πως για να έχει αξία το …τρίποντο απέναντι σε μια καλογυμνασμένη ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και υπομονή μέχρι το τέλος.
Ο αγώνας λοιπόν με τη Βέροια που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Super League 2 την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, αναμένεται με ενδιαφέρον και η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει να πάρει κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο κ. Μόρας θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού Κώστα Χατζή που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας, κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και του Γιάννη Μπαλογιάννη, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Μακεδονικό.
Επίσης, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Δημήτρη Κλιγγόπουλου και Χάρη Φουρκιώτη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και σήμερα θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο μπορεί ή όχι να τους υπολογίζει ο προπονητής τους.
Όλοι οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, θα ταξιδέψουν δε για την πόλη της Βέροιας με στόχο να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να περιμένουν μετά την ΑΕΛ στη Φιλιππούπολη, για το τοπικό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, στον Α΄ όμιλο της Super League 2. 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass