Μικρά Ερασιτεχνικά...

Δημοσίευση: 15 Νοε 2022 17:00

Αχιλλέας Φ.: Κολλημένος στα μεγάλα σκορ

Ο τεχνικός Κώστας Νεμπεγλέρας από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων είχε δώσει το σύνθημα: Να γινόμαστε κάθε Κυριακή καλύτεροι.

Οι παίκτες του έλαβαν το μήνυμα και το δείχνουν κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Αφού απέβαλαν το άγχος της πρεμιέρας, ζέσταναν τις μηχανές τους και πλέον δεν φροντίζουν απλά και μόνο να φέρνουν νίκες, αλλά να τις συνοδεύουν με μεγάλα σκορ, 7-0, 5-0, 4-0 και έπεται συνέχεια. Η ομάδα βρίσκει τον καλό της εαυτό και παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της.

 

Κάτι «κτίζεται» στο Μελισσοχώρι

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην αρχή του φετινού Πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ είναι ο Αστέρας Μελισσοχωρίου. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα (μαζί με το Μαυροβούνι) και παράλληλα μαζί με τους Κιλελέρ, Αχιλλέα Φαρσάλων και Μαυροβούνι παραμένει αήττητη. Κάτι, λοιπόν, «κτίζεται» στο Μελισσοχώρι με επικεφαλής τον τεχνικό Μάκη Αλεξούδη που δείχνει ότι παράγει έργο.
«Πιστεύω ότι η μέχρι τώρα πορεία οφείλεται καθαρά στους ποδοσφαιριστές» σχολίασε ο Μάκης Αλεξούδης και πρόσθεσε:
«Επειδή αφενός παρέμεινε ο περσινός κορμός και αφετέρου τα νέα παιδιά προσαρμόστηκαν γρήγορα και συνεχίζουμε με την περσινή συνταγή, αυτό βγάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο. Φυσικά ακόμα δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Είμαι σίγουρος ότι και στα δύσκολα θα ανταπεξέλθουμε» κατέληξε ο τεχνικός του Αστέρα.

 

Περιπέτεια υγείας για τον Γιώργο Σαλτζίδη

Μία περιπέτεια υγείας περνά τις ημέρες αυτές ο πρόεδρος του Τυρνάβου Γιώργος Σαλτζίδης, ο οποίος υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στα Τρίκαλα. Ευτυχώς δεν είναι κάτι το σοβαρό. Θα λείψει απλά κάποιες μέρες, αλλά θα επιστρέψει δριμύτερος, καθώς, όπως ο ίδιος λέει, η ομάδα θα βρει τα πατήματά της, ενώ με την ενίσχυση του Ιανουαρίου, που ήδη αρχίζει να σχεδιάζει, ο Τύρναβος θα εκπληρώσει τον στόχο του.

 

Ο αρχηγός με τους... μικρούς άσους

Ο Απόλλων Λάρισας έκανε το χρέος του και πήρε τη νίκη κόντρα στον Μακεδονικό. Νωρίτερα την ίδια ημέρα οι μικροί του Απόλλωνα Λάρισας είχαν δείξει τον δρόμο, καθώς στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Κ-14 επιβλήθηκαν της Δήμητρας Γιάννουλης με 4-2. Έτσι, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Κώστας Χατζής βρέθηκε μαζί με ορισμένους από τους μικρούς άσους των «κυανόλευκων» δίνοντας υπόσχεση για ανάλογη συνέχεια.

 

Καμαρώνει τα παιδιά του

Στα βήματα του πατέρα τους Γιώργου Κακαβίτση φαίνεται ότι βαδίζουν οι γιοι του Μιχάλης και Μάριος. Και οι δύο αγωνίζονται στην επίθεση και αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι εάν καταφέρουν να ξεπεράσουν τον πατέρα τους, έναν από τους γκολτζήδες στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Πάντως μέχρι τώρα με τους Ατρόμητους/Θύελλα δείχνουν ότι γνωρίζουν τι σημαίνει η φράση «επαφή με τα δίχτυα».

 

Φτωχή συγκομιδή

Η 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ αποδείχτηκε η πιο φτωχή σε γκολ μέχρι τώρα. Σημειώθηκαν 22 τέρματα, αριθμός ο οποίος αν μη τι άλλο δεν είναι ευκαταφρόνητος. Το ρεκόρ κατέχει η 2η αγωνιστική της διοργάνωσης στην οποία είχαν επιτευχθεί 31 γκολ (3,8 κατά μ.ο. ανά παιχνίδι). Η 1η και η 3η αγωνιστικές είχαν συγκομιδή 23 τερμάτων έκαστη.

 

Αναρριχάται ο Ραμάι

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Ο Μπλατσέρης του Αχιλλέα Φαρσάλων επέστρεψε στο «ρετιρέ» του πίνακα των σκόρερ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, καθώς με το γκολ που πέτυχε στο εκτός έδρας 4-0 της ομάδας του επί των Γόννων έφτασε τα πέντε τέρματα όσα και ο Γκανάβας του Παναγροτικού. Στη δεύτερη θέση με ένα γκολ λιγότερο, όπου ήδη βρίσκεται ο Κουβελάς της Α.Ε. Κιλελέρ, αναρριχήθηκε ο Ραμάι του Συκουρίου που σκόραρε το μοναδικό τέρμα της ομάδας στην ήττα με 3-1 από τη Δόξα Βλαχογιαννίου.
Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:
5 Γκολ: Μπλατσέρης (Αχιλλέας Φ.), Γκανάβας (Παναγροτικός).
4 Γκολ: Κουβελάς (Κιλελέρ), Ραμάι (Συκούριο).
3 Γκολ: Χσομέρης (Κιλελέρ), Τσιάκος (Φαλανιακός), Κερμελίδης (Αχιλλέας Φ.), Πράπας (Μαυροβούνι), Χριστοδούλου (Παναγροτικός).
2 Γκολ: Λάκης, Γελαλής (Βλαχογιάννι), Δημολιός, Κουμπούρας, Γκαραλιάκος (Αχιλλέας Φ.), Οσμάνι (Πελασγιώτιδα), Κίτσιος (Οικονόμος), Νικόλι, Καραμάνος (Μελισσοχώρι) Κόκκινος, Ντούρας, Χαζίζι (Σμόλικας).
1 Γκολ: Τζιούρας (Συκούριο), Κυριάκος, Τσιάγκος, Κυρατζής, Καρακάνος, Δημητρέλης, Δούκας, Τσούτσας, Δεληχάς (Δαμασιακός), Κουσιώρας (Πελασγιώτιδα), Μπαρούτας, Ντιντής (Κιλελέρ), Δραχαλίβας (Οικονόμος), Καραμπούζης, Παπακωνσταντίνου, Λάιος, (Αχιλλέας Φ.), Αθανασιάς, Δ. Μπάγκας, Ν. Μπατζέλας, Μπέτσης (Μαυροβούνι), Γαγάρας, Κόκρας (Γόννοι), Δεμίσης, Οτάι, Χίσα, Γκαμπούρας, Χουτεσιώτης (Μακρυχώρι), Μπιρόλ, Περδίκης, Παραφέστας, Θ. Σδράλης (Μελισσοχώρι), Κυπαρίσσης, Ιωαννίδης, Αλεξίου, Παληγιάννης (Βλαχογιάννι), Παπαθανασίου, Γκουντίκας, Μανακούσιος (Παναγροτικός), Δημήρης (Φαλανιακός), Καρβούνης (Δήμητρα Γιάννουλης).

 

Eσπασε το ρόδι

Πρώτη νίκη και πρώτο γκολ για τη Δήμητρα Γιάννουλης. Οι «πράσινοι» έσπασαν το ρόδι κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον οποίο κέρδισαν με 1-0. Σημαντικό μερίδιο στη νίκη είχε και ο τερματοφύλακας Βιλανάκης που εξουδετέρωσε το πέναλτι των φιλοξενουμένων στις καθυστερήσεις, ενώ το όνομά του στην ιστορία ως τον πρώτο φετινό σκόρερ της Δήμητρας έγραψε ο Καρβούνης που πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass