Κατώτερη του αναμενομένου η ΑΕΛ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Β’ - ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2022 13:43
Η ΑΕΛ… ήταν στη Φιλιππούπολη, στον αγώνα του Απόλλωνα  με τον Μακεδονικό, με τον προπονητή της Παναγιώτη Γκουτσίδη και  με τους Αλέξανδρο Βεργώνη, Τάσο Βενέτη, Στάθη Ταυλαρίδη και Νίκο Κορομπίλια Η ΑΕΛ… ήταν στη Φιλιππούπολη, στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Μακεδονικό, με τον προπονητή της Παναγιώτη Γκουτσίδη και με τους Αλέξανδρο Βεργώνη, Τάσο Βενέτη, Στάθη Ταυλαρίδη και Νίκο Κορομπίλια

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στους φιλάθλους της ΑΕΛ, για την εικόνα που έδειξε η ομάδα προχθές το απόγευμα στη Νέα Ευκαρπία, όπου ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Β’ με 1-0 και ενώ είχε την ψυχολογία υπέρ της, για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι «βυσσινί» παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου απέναντι στους… μικρούς του «Δικεφάλου» και βέβαια δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτή την εμφάνιση, διότι μια ομάδα όταν θέλει να είναι πρωταγωνίστρια και να επιστρέψει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, οφείλει να αγωνίζεται με πάθος και την πρέπουσα σοβαρότητα, σε όλα τα παιχνίδια.
Και αυτά τα στοιχεία δεν τα είχε στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΛ, παρότι αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο και θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή. Βέβαια ένα αρνητικό αποτέλεσμα στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, δεν σημαίνει πως ήρθε και η καταστροφή, πως η ομάδα δεν έχει δυνατότητες.
Ίσως και να αποτελέσει ένα ισχυρό ταρακούνημα ενόψει της συνέχειας και να συνειδητοποιήσουν όλοι, πως με χαμηλούς τόνους και υπερπροσπάθεια στους αγωνιστικούς χώρους έρχονται οι επιτυχίες.
Το 3-0 της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας, ενδεχομένως να επηρέασε στο ότι η ΑΕΛ είναι η ομάδα την οποία όλοι οι αντίπαλοι θα την φοβούνται και θα παίρνει εύκολα τα αποτελέσματα.
Οι πιτσιρικάδες όμως του ΠΑΟΚ είχαν διαφορετική άποψη και έδειξαν πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και πως οι αγώνες κερδίζονται μόνο με κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζουμε αυτό το μήνυμα να το έλαβαν όλοι στην ομάδα και να δούμε μια διαφορετική ΑΕΛ στα τοπικά ντέρμπι που θα ακολουθήσουν, με Νίκη Βόλου (3η αγωνιστική) και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα.
Ο κόσμος από την αρχή φάνηκε πως θα στηρίξει τη φετινή προσπάθεια, ανεξάρτητα από το γεγονός πως υπάρχει μεγάλη ακρίβεια και από το υστέρημά τους οι περισσότεροι, θα βρίσκονται κάθε Κυριακή κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.
Όμως θέλουν να δούνε και αυτό που ονειρεύονται, όχι όμως μόνο στα λόγια αλλά και στα γήπεδα, εκεί που η ΑΕΛ πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια και όχι να δείχνει εικόνα σαν την προχθεσινή…
*Από αγωνιστικής πλευράς, ο αρχηγός Κώστας Θεοδωρόπουλος ο οποίος τραυματίστηκε στο 36’ του αγώνα όταν ο ΠΑΟΚ πέτυχε το γκολ (σ.σ. χτύπησε το κεφάλι του στο δεξί κάθετο δοκάρι στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα), ένιωθε χθες καλύτερα και πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση της ομάδας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ;
Το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Αλκαζάρ. Επίσημα όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και αναμένεται να οριστικοποιηθεί το πότε θα γίνει το ματς μέχρι αύριο.

 

Δύο στα δύο η Καλαμάτα

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ ΚΑΙ ΑΕΚ Β’

Με δύο γκολ του Γιάννη Πασά, στο 50’ και στο 85’, η Καλαμάτα έκανε το 2x2 στο ξεκίνημα του Β’ Ομίλου της Super League 2, επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού Β’ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Χωρίς νίκη παραμένουν στο Πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Επισκοπή.
Απέτυχε να κάνει «ποδαρικό» στις νίκες η ΑΕΚ Β’, καθώς μετά την ήττα στην πρεμιέρα παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Ηλιούπολη (0-0), η οποία, όπως και οι «κιτρινόμαυροι», πήρε τον πρώτο της βαθμό στο Πρωτάθλημα.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΧΘΕΣ
Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα    0-2
ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη    0-0
ΣΗΜΕΡΑ
15:00,    Ο.Φ. Ιεράπετρας – ΠΑΟ Ρουφ
15:00,    Ηρόδοτος – Απόλλων Σμύρνης
15:00,    Παναχαϊκή – Επισκοπή
15:45,    Κηφισιά – Αιγάλεω ΕΡΤ3
ΑΥΡΙΟ
15.15,    Προοδευτική – Καλλιθέα ΕΡΤ3
Ρεπό: Χανιά.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγ.)
1. Π.Σ. Καλαμάτα    6 - 2 αγ.
2. Κηφισιά Α.Ε.    3
3. Ο.Φ. Ιεράπετρας    3
4. Παναχαϊκή    3
5. Απόλλων Σμύρνης    3
6. Α.Ο. Επισκοπή    1
7. Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’    1 - 2 αγ.
8. Ηλιούπολη    1 - 2 αγ.
9. ΑΕΚ Β’    1 - 2 αγ.
10. Χανιά    0
11. Καλλιθέα    0 - 0 αγ.
12. ΠΑΟ Ρουφ    0 - 0 αγ.
13. Προοδευτική    0 - 0 αγ.
14. Αιγάλεω Α.Ο.     0
15. Ηρόδοτος    -9
*Ο Ηρόδοτος έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 9 βαθμών.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass