Δυνατή μάχη στην Καισαριανή

Ο Απόλλων Λάρισας δοκιμάζεται κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ (15:15 ΕΡΤ3)

Δημοσίευση: 07 Νοε 2022 11:21 | Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοε 2022 18:49

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει σήμερα τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος δοκιμάζεται στο δημοτικό στάδιο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος», κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ (15:15 ΕΡΤ3).


Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τον Α’ Όμιλο της Super League 2 και οι «κυανόλευκοι» προετοιμάστηκαν κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σημερινής δύσκολης αναμέτρησης.
Ο προπονητής του λαρισινού σωματείου Βαγγέλης Μόρας ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, ώστε να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ζιάκας, Νούσιας, Κοτσιανούλης, Μπεκιαρίδης, Παρασκεούδης και Μπακαρός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.
Στην αποστολή η οποία από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην πρωτεύουσα, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές : Melli (T), Οικονομόπουλος (Τ), Γιαννίτσης, Κλιγγόπουλος, Καλούσης, Φουρκιώτης, Ζαχαράκης, Χατζής, Λίταινας, Αυλωνίτης, Μπαλογιάννης, Διβανές, Ποτόσογλου, Humolli, Χαλάτσης, Σταματής, Contreras, Σιατραβάνης, Dyulgerov, Garcia και D’ Agostino.


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’
Αισιοδοξία επικρατεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού Β’, για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Ο Αγιώτης τεχνικός των «Πρασίνων» Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του λαρισινού συλλόγου και έκανε μετά επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αγκοστίνιο, Φουρτάδο, Μπιλάλ και Ματσαδές, οι οποίοι στην τελευταία προχθεσινή προπόνηση έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Χριστογεώργος, Μαργκόνο, Σουρδής, Τουρκοχωρίτης, Ανδρικόπουλος, Σιδεράς, Αντωνίου, Ρόμπι, Μαρτίνης, Δημητριαδής, Εμπό, Βουτσάς, Ηλιάδης, Σερπέζης, Κωστόπουλος, Καραμπάς, Αθανασακόπουλος, Καρβούνης, Κρυπαράκος, Ταβάρες, Σαρδέλης, Αλμπάνης, Τερεζίου.


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Θεόδωρος Πουλόπουλος από την Ένωση Πειραιά, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Τιμολέοντα Γεωργακόπουλο (Πειραιά) και Ισίδωρο Αρμακόλα (Κυκλάδων), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Μπαλαχούτης (Πειραιά), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης, από την ΕΠΣ Δυτ. Αττικής.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass