Με κεκτημένη ταχύτητα η Ανθούπολη

Ξεκίνησε με το δεξί στη φετινή Β’ ΕΠΣΛ κερδίζοντας 4-2 τη μαχητική Αστραπή Ν.Π. - Μεγάλες νίκες για Προμηθέα, Ιπποκράτη, Αιγάνη

Δημοσίευση: 07 Νοε 2022 11:10 | Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοε 2022 18:49

Το Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ μόλις άρχισε, ωστόσο, η Ανθούπολη ξεκίνησε με κεκτημένη ταχύτητα (έχει προηγηθεί το 5-0 επί του Ιπποκράτη στο Κύπελλο), κερδίζοντας αυτήν τη φορά τη μαχητική Αστραπή Ν. Πολιτείας στο λαρισινό ντέρμπι του 2ου Ομίλου με 4-2.


Χορταστικό αλλά και πολύ καλό παιχνίδι παρά τη βροχόπτωση στο β’ μέρος, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Σελήνη, ο οποίος επιχείρησε μία σέντρα σουτ από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Αθανασόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 12’ ο Μπλέντι Μούτσα μετά από ωραία ενέργεια του Μπαλαμπάνου διπλασίασε τα τέρματα της Ανθούπολης και στο 22’ ο Κολοβός ως τελικός αποδέκτης μετά τον εξαιρετικό συνδυασμό των Κακαβίτση-Μαριγκούδη ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 35’ σε 3-1 με το εντυπωσιακό βολ πλανέ του Τσιάρα, για να λήξει έτσι το πρώτο μέρος 3-1.  
Στο 75’ ο Κακαβίτσης πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα γράφοντας το 4-1, ενώ στο 81’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2 με το πέναλτι του Καλτσά (το κέρδισε ο Κολλάτος από τον Αναστασίου).
Μία καλή στιγμή με τον Καψιώχα για τους φιλοξενούμενους και δύο για τους γηπεδούχους με τον Μπαλαμπάνο καταγράφονται στα αξιόλογα στοιχεία του αγώνα. Στο 74’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σταθάκος της Αστραπής.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Μπατζιανούλη και Ν. Κοτούμπα.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας-Κ. Μαντζιώκας): Αναστασίου, Μαριγκούδης, Σελήνης, Πρίφτης, Μπλέντι Σέσι, Αντωνόπουλος (87’ Κατσάμπελας), Κακαβίτσης (76’ Αλιάι), Μπλέντι Μούτσα, Μπαλαμπάνος, Κολοβός (77’ Παπαδάκος), Ιζάι.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γ. Καφφές): Φαρμάκας, Μπόνιας, Σταθάκος, Κατσιάνος, Καψιώχας, Μπομπότης, Φουρκιώτης (85’ Αλευράς), Κολλάτος (81’ λ.τ. Αρχοντής), Καλτσάς (85’ Βρούβας), Τσιάρας, Αθανασόπουλος (55’ Γεωργαντζιάς).

 

ΟΡΕΞΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Με 3-0 ο Προμηθέας έκαμψε την αντίσταση του Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 16’ τελικά στο 27’ ο Δολμές έκανε το 1-0 με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Ασίκογλου. Στο 62’ ο Σεΐζη με κεφαλιά, μετά από σέντρα του νεαρού Κατσικάρη έγραψε το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 68’ από κάθετη πάσα του Δολμέ και αφού πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ε. Στεφανής): Γκόβαρης, Κατσικάρης, Ηλιόπουλος (55’ λ.τ. Καραουλάνης), Γκέκας, Καρβουνάρης, Τσιπλικιάρης, Σεΐζης, Ρουμπιές (72’ Διβανές), Δολμές, Ασίκογλου (62’ λ.τ. Σαμαρίνας), Ραπτοτάσιος.

 

ΜΕΓΑΛΟ «ΔΙΠΛΟ» Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
Με νίκη με το ευρύ 5-3 επί του Αμπελωνιακού και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φραχόλι απέδρασε από τον Αμπελώνα ο Ιπποκράτης, στο χθεσινό παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του 1ου Ομίλου. Πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο με δύο γκολ του Ότι Φραχόλι μπήκαν οι βάσεις για το τρίποντο. Στο 26’ μείωσαν οι γηπεδούχοι, αλλά λίγο αργότερα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (κέρδισε ο Γκόνας) του Μήτρου έγινε το 1-3.
Στην επανάληψη ακολούθησαν άλλα δύο γκολ του Ότι Φραχόλι (1-5), για να μειώσει σε 3-5 ο Αμπελωνιακός που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τον Μήτρο.
Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γ. Κοτσιανούλης - Θ. Μπαλώτης): Κοτσιανούλης, Γεράσης (58’ Κωστάκης), Γκόνας, Κατέρης, Κουρούκας, Φ. Φραχόλι, Οτι Φραχόλι, Μπάσιος, Μήτρος (78’ Μίχος), Ζυγούρης (72’ Κίτσας), Βούγιας.

 

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος Όμιλος
Αμπελωνιακός-Ιπποκράτης    3-5

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αργυροπούλι     4-0    3
Ιπποκράτης    5-3    3
ΑΕΛ    4-3    3
Ευαγγελισμός    1-0    3
ΑΠ Ελασσόνας    1-1    1
Δρυμός    1-1    1
Αμπελόκηποι     3-4    0
Ακαδημία Τυρν.    0-1    0
Αμπελωνιακός    3-5    0
Βαλανίδα    0-4    0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/11, 15:00)
Ιπποκράτης-Αμπελόκηποι
ΑΠ Ελασσόνας-Αμπελωνιακός
Αργυροπούλι-Ευαγγελισμός
ΑΕΛ-Ακαδημία Τυρν.
Δρυμός-Βαλανίδα

 

2ος Όμιλος
Ανθούπολη-Αστραπή ΝΠ    4-2
Ελάτεια- Γαλήνη    0-2
Προμηθέας –Φιλοκτήτης    3-0
Γλαύκη-Λαρισαϊκός    2-0
Στόμιο- Αιγάνη    2-5

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ`
Προμηθέας    3-0    3
Ανθούπολη    4-2    3
Γαλήνη    2-0    3
Γλαύκη    2-0    3
Αστραπή ΝΠ    2-4    0
Λαρισαϊκός    0-2    0
Ελάτεια    0-2    0
Στόμιο    2-5    0
Φιλοκτήτης    0-3    0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/11, 15:00)
Λαρισαϊκός-Προμηθέας
Γαλήνη-Στόμιο
Αστραπή ΝΠ-Γλαύκη
Ελάτεια-Ανθούπολη
Αιγάνη-Φιλοκτήτης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass