Ενας Τοξότης σημαδεύει την άνοδο…

*Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ *ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ «Ε» ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2022 10:02 | Τελευταία ενημέρωση: 27 Οκτ 2022 18:02

Του Χρήστου Αρχοντούλη - Φωτ. Κώστας Τσάντζος


Την ώρα που ο ήλιος αποχαιρετούσε τη θεσσαλική πρωτεύουσα και κρυβόταν στην οροσειρά της Πίνδου, μια ομάδα ξεκινούσε κάτω από το χαμηλό φως των προβολέων τη νυχτερινή της προπόνηση, στο γήπεδο «Δημήτρης Κουκουλίτσιος –Δημήτρης Μουσιάρης».
Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο, ο Τοξότης, ο οποίος ανέδειξε ταλέντα και προετοιμάζεται αρχικά να επιστρέψει στη Β’ τοπική κατηγορία και τα επόμενα χρόνια, να ανέβει εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις και παραπάνω.
Είναι μια οικογένεια και οι άνθρωποι της διοίκησης έδειξαν εμπιστοσύνη σε νέα κυρίως παιδιά, για να πετύχουν τον στόχο της ανόδου και η ομάδα να δείχνει με την παρουσία της, ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Στο τιμόνι του συλλόγου επέλεξαν για προπονητή τον Φίλιππο Θεοχαρίδη, γιο του φροντιστή της ΑΕΛ Σπύρου Θεοχαρίδη, για τον οποίο όλοι γνωρίζουν την τεράστια προσφορά που έχει στους «βυσσινί» και την αγάπη που τρέφει για την ομάδα.
Η «Ε» βρέθηκε στην προπόνηση του σωματείου, ο πρόεδρος Γιώργος Κοσμίδης με τον αντιπρόεδρο Αποστόλη Νάτσιο και τον προπονητή Φίλιππο Θεοχαρίδη, επισήμαναν τα εξής: Γιώργος Κοσμίδης (πρόεδρος): «Καταρχήν θα ήθελα και από την πλευρά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Με τα προβλήματα που προέκυψαν μετά την πανδημία συνεχίζουμε και το θετικό με την ομάδα είναι πως έχει κρατήσει τον βασικό κορμό από πέρυσι και από κει και πέρα γίνανε κάποιες προσθήκες, οι οποίες πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν, για να διεκδικήσουμε την άνοδο και να αλλάξουμε κατηγορία.
Δεν αλλάζουμε τους ρυθμούς μας, πιστεύουμε σε αυτό που είμαστε και έχουμε εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ, από τις πρώτες ομάδες που σπεύσαμε όταν ξεκίνησε η διαδικασία.
Από κει και πέρα ευχόμαστε να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα το πρωτάθλημα, γιατί έχουν κουραστεί και τα παιδιά, όσο καθόμαστε, τόσο χειρότερα είναι τα πράγματα».Αποστόλης Νάτσιος (αντιπρόεδρος): «Από την αρχή ξεκινήσαμε με αισιοδοξία, έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και θέλουμε να το διατηρήσουμε, μέχρι το τέλος της σεζόν. Με δουλειά, πειθαρχία και υπομονή, θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους. Έχουμε νέα παιδιά στο ρόστερ και έναν προπονητή που δουλεύει με πολλή όρεξη. Θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσαμε τους στόχους μας και ευελπιστώ πως θα τα καταφέρουμε».Φίλιππος Θεοχαρίδης (προπονητής): «Καλή χρονιά να ευχηθώ σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Ήρθα στον Τοξότη και είναι η ενασχόλησή μου στην τεχνική ηγεσία, ένα καινούργιο έργο για μένα. Έχουμε ένα πολύ νεανικό σύνολο, βασιζόμαστε στα νιάτα εξάλλου, προσθέσαμε και τρεις έμπειρους παίκτες. Νομίζω πως θα έχουμε μια αξιόλογη χρονιά, θα πετύχουμε τους στόχους μας, θα δείξουμε πολύ καλό πρόσωπο, παιχνίδι σε παιχνίδι και ευελπιστώ πως στο τέλος της χρονιάς, θα γίνει κάτι πολύ καλό στην ομάδα μας».

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Αισιόδοξοι παρουσιάζονται οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στις δηλώσεις τους επισήμαναν τα εξής: Δημήτρης Σπηλιώτης: «Η ομάδα μας αποτελείται κατά κύριο λόγο από παίκτες νεαρής ηλικίας. Έχουμε φτιάξει ένα κορμό από πέρυσι και φέτος κάναμε κάποιες προσθήκες.
Στόχος μας είναι να παίξουμε πρώτα από όλα όμορφο ποδόσφαιρο και γιατί όχι, να πετύχουμε την άνοδο, αλλά χρειάζεται να παραμείνουμε προσγειωμένοι».Γιώργος Τραχανάς: «Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον συμπαίκτη μου, τον Δημήτρη Σπηλιώτη. Ελπίζουμε στην άνοδο και να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο, με τον τρόπο που παίζουμε. Σίγουρα χρειάζεται να γίνουν θυσίες από όλους μας, είμαστε όμως ερασιτέχνες και πρέπει να έχουμε ελαφρυντικά, αν κάτι δεν πάει καλά. Ο Τοξότης είναι ένα σωματείο με ιστορία και εμείς οι ποδοσφαιριστές, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να το οδηγήσουμε στην Β’ κατηγορία».Ειρηναίος Ντσαντζάλης: «Εύχομαι από την πλευρά μου καλή επιτυχία στην ομάδα μας και να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα. Ξεκάθαρα στοχεύουμε στην άνοδο και θέλουμε να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και σε κάθε αγώνα θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».Αποστόλης Ράιδος: «Ο Τοξότης είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Λάρισας και είναι η δεύτερη φορά που αγωνίζομαι. Φοράω, την ένδοξη φανέλα του και είναι τιμή μου. Και θέλω φέτος να κλείσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα, με ένα πρωτάθλημα. Βρίσκομαι 32 χρόνια στα γήπεδα και αποφάσισα να κρεμάσω τα γάντια μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass