Με το μυαλό στην πρεμιέρα η ΑΕΛ

*ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2022 10:00 | Τελευταία ενημέρωση: 27 Οκτ 2022 18:02

Με το μυαλό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 προετοιμάζεται η ΑΕΛ, έτσι ώστε να κάνει ιδανικό ξεκίνημα, κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας.


Παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο στάδιο Αλκαζάρ και σίγουρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι «κυανόλευκοι» δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.
Οι «βυσσινί» το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης συνεχώς τονίζει στους παίκτες του, πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο και θυσίες.
Σε όλα τα ματς, χρειάζεται να δείχνουν την πρέπουσα σοβαρότητα και να έχουν αγωνιστική πειθαρχία, διότι καμία ομάδα δεν κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να χάσει.
Το καλό είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές συνειδητοποιούν πως κάθε παιχνίδι θα κρύβει και τις δικές του δυσκολίες, γι΄αυτό πρέπει οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση στο στάδιο Αλκαζάρ κόντρα στη Βέροια (15:00) και ασφαλώς αυτή η αναμέτρηση προσφέρεται για να βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται ο Κούστα με τον Ραμίρες, οι οποίοι εξακολουθούν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θα είναι μάλλον έτοιμοι, την ερχόμενη εβδομάδα.

 

aelmetagra.jpg

ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ Κ-15
Κατά τα άλλα, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την ένταξη στη δύναμή της δύο ακόμα ποδοσφαιριστών από σωματεία του Ν. Λάρισας, με τους οποίους ολοκληρώνεται το ρόστερ της ομάδας Κ15, που μετέχει ήδη στο πρωτάθλημα της SL1.
Πρόκειται για τον Ζήση Λυγούρα, που αποκτήθηκε από τον Σμόλικα Φαλάνης και τον Παναγιώτη Τσιρογιάννη, ο οποίος είναι ο έβδομος συνολικά ποδοσφαιριστής που αποκτάται από την Ακαδημία «Olympic». Αμφότεροι είναι γεννημένοι το έτος 2008.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Σε Σέρρες, Βόλο και Καρδίτσα θα χτυπήσει αυτό το Σαββατοκύριακο η καρδιά των αγωνιστικών τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ, πριν επιστρέψει στις 15:00 της Κυριακής στο Αλκαζάρ, για τον φιλικό αγώνα της πρώτης ομάδας με τη Βέροια. Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ομάδων Νέων έχει ως εξής:
*Η Κ15 , μεθαύριο Σάββατο 29/10 και ώρα 13:30, αγωνίζεται στις Σέρρες με την ομάδα του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του β’ ομίλου του οικείου πρωταθλήματος της Super League 1. Η Κ17, μεθαύριο Σάββατο 29/10 και ώρα 12:00 , δίνει φιλικό αγώνα στην Άνω Μεριά Βόλου, με αντίπαλο αντίστοιχο συγκρότημα του τοπικού Ολυμπιακού.
Η Κ19 , την Κυριακή 30/10 και ώρα 12:00, δίνει φιλικό αγώνα στην Καρδίτσα με αντίπαλο το αντίστοιχο συγκρότημα της τοπικής Αναγέννησης.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass