Δουλειά, σοβαρότητα και πίστωση χρόνου

*ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 *ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2022 21:00

Δουλειά, σοβαρότητα και πίστωση χρόνου χρειάζεται η ΑΕΛ, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Super League 2, το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου, εάν δεν έχουμε κάποια συνταρακτική εξέλιξη αυτό το διάστημα.
Ο αγώνας Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό έδειξε πως η αγαπημένη ομάδα της πόλης δεν είναι ακόμη έτοιμη για να υλοποιήσει τις υψηλές φιλοδοξίες που έχει την καινούργια αυτή αγωνιστική περίοδο, όμως καλό είναι και από την άλλη πλευρά, να υπάρχει αυτοσυγκράτηση.


Ούτε απογοήτευση επειδή χάθηκε ένα παιχνίδι, αλλά ούτε και υπέρμετρος ενθουσιασμός, όταν έρθουν και οι επιτυχίες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, διότι όλα δεν θα κυλήσουν ευχάριστα, στις πολλές μάχες που θα δώσουν οι «βυσσινί», για να κόψουν πρώτοι το νήμα.
Αναμφίβολα ο δρόμος είναι ανηφορικός και με πολλά εμπόδια, αλλά μια σοβαρή ΑΕΛ και παράλληλα πιο δυνατή, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσει το όνειρο της ανόδου.
Οι παίκτες πλέον θα αφοσιωθούν μόνο στο πρωτάθλημα και συγχρόνως ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης που είδε στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό τις αδυναμίες που υφίστανται, θα προσπαθήσει με τους συνεργάτες του να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα και η ΑΕΛ να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα κόντρα στον συμπολίτη Ηρακλή Λάρισας.
Το γεγονός πως θα έχει στη διαθεσή του και τους Ραμίρες, Κούστα, Μαυριά, Μαξιμένκο που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα της Λιβαδειάς, θα είναι ένα ακόμη συν και θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

AEL_9.jpg

ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Μπορεί η ΑΕΛ να μην κέρδισε τον Λεβαδειακό και να αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, είχε όμως κέρδος εξωαγωνιστικό και αυτό ήταν η άριστη συμπεριφορά του κόσμου, που έδειξε πως πραγματικά αγαπά την ΑΕΛ.
Το χειροκρότημα στο τέλος από όλους τους φιλάθλους στις θύρες του σταδίου Αλκαζάρ, ήταν ένα ηχηρό μήνυμα, πως αυτή η ομάδα που αποτελεί σύμβολο της πόλης, θα έχει φέτος τον 12ο παίκτη της.
Φυσικά περιμένει και από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν ό,τι παραπάνω μπορούν από τους εαυτούς τους, για να προσφέρουν τη μεγάλη χαρά σε αυτούς τους φιλάθλους, που μπορεί τον χειμώνα να στερηθούν οι οικογένειές τους τη... ζεστασιά λόγω της μεγάλης ακρίβειας των καυσίμων και του φυσικού αερίου, όμως θέλουν να νιώσουν τη...ζεστασιά, που μπορεί να τους δώσει μόνο αυτή η ομάδα και τα Σαββατοκύριακα να κυλούν ευχάριστα.
ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ
Αγωνιστικά, δεν θα δοθεί κάποιο φιλικό το Σαββατοκύριακο και από τον τεχνικό κ. Γκουτσίδη δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Επόμενο φιλικό και παράλληλα πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο στάδιο Αλκαζάρ, με τη Βέροια.

AEL_48.jpg
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ
Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ, είχαν σημαντική παρουσία στο Αλκαζάρ στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, δείχνοντας πως στηρίζουν την ομάδα και σε κάθε παιχνίδι που θα δίνει κυρίως εντός έδρας, θα είναι παρόντες. Στο γήπεδο είδαμε τους Νίκο Αργυρούλη, Νίκο Βλαχούλη, Χρήστο Ανδρεούδη, Ηλία Σελιώνη, Τάκη Παραφέστα, Μπάμπη Ντόσα, Γιώργο Παπαντωνίου, Κώστα Κολομητρούση, Γιώργο Πλίτση και Δημήτρη Αβραμούλη.
Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΤΣΟΤΣΙΤΣ
Αίτηση επιβολής ποινών κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο, έχει καταθέσει ο Ούρος Τσότσιτς, μετά την προσφυγή που έκανε. Η υπόθεσή του είχε συζητηθεί στις 20 Ιουνίου στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ και τέσσερις μήνες μετά έρχεται η αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, η υπόθεση του Σέρβου αμυντικού έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Τρίτη (25/10) στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass