WRC ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Στην άσφαλτο το «κλείσιμο» της σεζόν

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2022 16:20

Το Ράλι Ισπανίας θα αποτελέσει τον προτελευταίο γύρο της φετινής σεζόν του WRC, όπου μαζί με την Ιαπωνία θα κλείσουν τη χρονιά με άσφαλτο και ταχύτητα.

Με το πρωτάθλημα των οδηγών να έχει καθοριστεί στο WRC, το πρωτάθλημα των κατασκευαστών έχει πλέον μόνο δύο πρωταγωνιστές, την Toyota και την Hyundai, καθώς η M-Sport δεν έχει πια μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο. Έτσι, οι δύο ασιατικές ομάδες θα κονταροχτυπηθούν στην άσφαλτο της Ισπανίας και της Ιαπωνίας.
Πρόκεται για ένα αμιγώς ασφάλτινο ράλι, με γρήγορες και «ρευστές» ειδικές. Αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς πολλών οδηγών. Ο αγώνας απαιτεί φυσικά ένα διαφορετικό στυλ οδήγησης σε σχέση με τους αγώνες επί loose επιφανειών, κάτι που έχει ανακατέψει την τράπουλα αρκετές φορές στο παρελθόν.
Η βάση του ράλι παραμένει και φέτος δίπλα στο λούνα παρκ PortAventura World, στο Salou. Οι ειδικές είναι διασκορπισμένες στην Costa Daurada, με κάποιες νέες δοκιμασίες να έχουν προστεθεί στο αγωνιστικό σκέλος, όπως η Els Omells – Malda και η Serra de la Llena, οι οποίες άνοιξαν και την αυλαία του αγώνα το πρωί της Παρασκευής. SS16 – Pratdip 1: 08:00-SS17 – Riudecanyes 1: 09:00-SS18 – Pratdip 2: 11:29-
SS19 – Riudecanyes 2 (Power Stage): 13:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass