Δοκιμές νεαρών παικτών στην ΑΕΛ

ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2022 20:25

Με διπλή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, συνέχισε χθες την προετοιμασία της η ΑΕΛ, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2022-2023, που όπως όλα δείχνουν το ξεκίνημα στη Super League 2 θα καθυστερήσει σημαντικά.


Όσο περνούν όμως οι μέρες, η αγωνία των φιλάθλων μεγαλώνει για το ποιες μεταγραφές θα γίνουν, καθώς λόγω του ban που επέβαλε η FIFA για συγκεκριμένες προσφυγές μέχρι να διακανονιστούν τα χρέη και να γίνει άρση, τα μεταγραφικά βρίσκονται σε στασιμότητα και ενώ άλλες ομάδες ενισχύουν το ρόστερ τους.
Από κει και πέρα χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας (φωτ.), πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικές προπονήσεις νεαρών παικτών από σωματεία του νομού Λάρισας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της ΠΑΕ και διαθέτουν ποδοσφαιριστές τους γεννημένους τα έτη 2006-08. Υπενθυμίζεται πως οι προπονήσεις γίνονται υπό την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Θοδωρή Ελευθεριάδη και οι κληθέντες ποδοσφαιριστές θα πρέπει να τηρήσουν στο ακέραιο τις επιταγές του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όπως έχουν ειδοποιηθεί από τις ομάδες τους.
Σημειώνεται πως οι προπονήσεις που θα συνεχιστούν και σήμερα είναι κλειστές και χρειάζεται ειδική… άδεια ακόμη και στα ΜΜΕ, για να τις καλύψουν.

 

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ο ΓΙΑΚΟΣ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός Ευριπίδης Γιάκος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ομάδα που ενισχύεται σημαντικά και όπως όλα δείχνουν, θα είναι εκ των πρωταγωνιστών της κατηγορίας.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΟΜΑΔΕΣ
Χθες εν τω μεταξύ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής, σε τρεις ακόμη ομάδες της Super League 2.
Πρόκειται για τον Παναθηναϊκό Β΄, τον ΠΑΟΚ Β΄ και τον Αλμωπό Αριδαίας, ομάδες που θα έχει στον όμιλο της, τουλάχιστον τις δύο, η ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass