Απέκτησε τον Γιάννη Αγραβάνη η Καρδίτσα

ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2022 20:20

Τη δεύτερη μεταγραφή της ενόψει της «παρθενικής» σεζόν της στην Basket League πραγματοποίησε η Καρδίτσα που, μετά τον Άλεξ Χάντερ, ενέταξε στο δυναμικό της και τον Γιάννη Αγραβάνη.

Ο 24χρονος φόργουορντ ξεκίνησε την περυσινή αγωνιστική περίοδο στον Ηρακλή, ωστόσο στη συνέχεια μετακόμισε στην Πάτρα για λογαριασμό του Προμηθέα.
Η ανακοίνωση της Καρδίτσας για τον Γιάννη Αγραβάνη έχει ως εξής: «Ο Α.Σ. Καρδίτσας ανακοινώνει την ένταξη του Γιάννη Αγραβάνη στο δυναμικό της ομάδας μας.
Ο 24χρονος (γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1998) αθλητής, έχει ύψος 1.98 μ., αγωνίζεται ως φόργουορντ και έρχεται στην Καρδίτσα για να προσθέσει ποιότητα, ταλέντο και αθλητικότητα στην ομάδα.
Ο Γιάννης Αγραβάνης έγινε γνωστός με τη φανέλα του Δούκα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, ενώ τη σεζόν 2017-18 έκανε το μεγάλο βήμα και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, την αγωνιστική περίοδο που ο «Δικέφαλος» κατέκτησε το Basketball Champions League και το Κύπελλο Ελλάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Περιστέρι τη διετία 2018-2020 και τη σεζόν 2020-21 βρέθηκε αρχικά στο νεοφώτιστο Μεσολόγγι και στη συνέχεια στον Προμηθέα Πάτρας (35 αγώνες με μ.ο. 5.3 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1.0 ασίστ). Την περασμένη χρονιά, ξεκίνησε τη σεζόν στον Ηρακλή (10.3 πόντοι, 5.2 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 11 αγώνες) και στο δεύτερο μισό της χρονιάς, επέστρεψε στην Πάτρα και τον Προμηθέα (5.2 πόντοι, 2.4 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ σε 18 αγώνες κανονικής περιόδου και πλέι οφ). Παρά τα 24 του χρόνια, μετράει ήδη 120 αγώνες σε πέντε σεζόν στη Basket League αλλά και 32 ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Γιάννης Αγραβάνης έχει φορέσει τη φανέλα όλων των «μικρών» Εθνικών Ομάδων (Παίδων, Εφήβων, Νέων), κατακτώντας το 2017 το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων. Έχει ήδη χριστεί διεθνής και με την Εθνική Ανδρών, αγωνιζόμενος στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022.
Καλωσορίζουμε το Γιάννη στον Α.Σ. Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass