Στον τελικό ο Κύργιος, αφού αποχώρησε ο Ναδάλ!

Ο ΙΣΠΑNΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ  ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2022 20:15

Στη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες το απόγευμα, ο Ράφαελ Ναδάλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Γουίμπλεντον.


Ένα 24ωρο πριν από τον ημιτελικό με τον Νικ Κύργιο, ο 36χρονος Ισπανός τενίστας ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στο λονδρέζικο Major λόγω του τραυματισμού που υπέστη στους κοιλιακούς στη διάρκεια του προχθεσινού προημιτελικού με τον Τέιλορ Φριτς.
Απευθείας στον τελικό της Κυριακής προκρίνεται ο Νικ Κύργιος, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νόβακ Τζόκοβιτς-Κάμερον Νόρι.
Οι ελπίδες του αριστερόχειρα τενίστα να συνεχίσει την προσπάθειά του για την κατάκτηση τυων τεσσάρων Grand Slam (έχει πάρει ήδη το Australian Open και το Roland Garros) τελείωσαν χθες, όταν ο κάτοχος των 22 τίτλων Grand Slam απέσυρε τη συμμετοχή του από τον προγραμματισμένο για  σήμερα ημιτελικό του Γουίμπλεντον με τον Νικ Κύργιο, λόγω του τραυματισμού του στους κοιλιακούς. «Πρέπει ν΄ αποσυρθώ από το τουρνουά, καθώς υποφέρω από πόνους στους κοιλιακούς» παραδέχθηκε ο Ναδάλ στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Μετά την εξέλιξη αυτή ο Νικ Κύργιος γίνεται ο πρώτος Αυστραλός που φτάνει στον τελικό του Γουίμπλεντον μετά τον Μαρκ Φιλιππούση, το 2003!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass