Στον Ο.Φ. Ιεράπετρας Διγκόζης - Στουρνάρας

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2022 20:20

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Άγγελος Διγκόζης, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, θα βρίσκεται στον πάγκο του Ο.Φ. Ιεράπετρας και άμεσος συνεργάτης του στο τεχνικό τιμ θα είναι ένας άλλος πρώην παίκτης της ΑΕΛ, ο Βαγγέλης Στουρνάρας.


Ο Στουρνάρας είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και εν δυνάμει UEFA A και τελευταίος του προπονητικός σταθμός ήταν να είναι συνεργάτης των Στράτσια και Γράφα στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ έχει συνεργαστεί στην ίδια ομάδα και από την ίδια θέση με πρώτους προπονητές τον Γιάννη Μάγγο και τον Κώστα Φραντζέσκο. Ξεκίνησε ως προπονητής στην Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας.
Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, όπως σε Ηλυσιακό, Λάρισα, Νέα Σαλαμίνα Κύπρου, Ρόδο, Λαμία, Παναχαϊκή, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών, Πανελευσινιακό, Αιολικό και Τρίκαλα.
Αναλυτικά η χθεσινή σχετική ανακοίνωση του Ο.Φ. Ιεράπετρας αναφέρει τα εξής: «Ο Ευάγγελος Στουρνάρας θα είναι ο βοηθός του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο του ΟΦΙ. Ο 40χρονος τεχνικός είναι κάτοχος UEFA B και εν δυνάμει UEFA A. Κόουτς καλώς ήρθες στην Ιεράπετρα. Σιδερένιος και πολλές επιτυχίες με τον ΟΦΙ, σου ευχόμαστε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass