Νέος προπονητής στο βόλεϊ της ΕΑΛ ο Λάμπρος Πράπας

*Αποκτήθηκε ο Φάνης Ζησόπουλος

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2022 21:05

Τη θέση της πιο πετυχημένης φετινής Λαρισαίας προπονήτριας στο βόλεϊ, Μαρίας Σκανίκα, της οποίας η συνεργασία με την ΕΑΛ λύθηκε (τουλάχιστον για την ανδρική ομάδα), πήρε στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών ο Λάμπρος Πράπας.
Ο έμπειρος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τον λαρισινό σύλλογο και επιστρέφει στην ΕΑΛ μετά τη σεζόν 2016-2017 και θα ηγηθεί της προσπάθειας στο πρωτάθλημα στην Α2 εθνική κατηγορία.


Επίσης η ΕΑΛ απέκτησε τον Τρικαλινό ακραίο Φάνη Ζησόπουλο, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του σημείωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στην ομάδα της ΕΑΛ τη νέα χρονιά. Πρόκειται για ένα ιστορικό σωματείο και είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα η πρόταση που δέχτηκα από τους ανθρώπους του συλλόγου να βοηθήσω, ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλα τα μέλη της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούργια χρονιά και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass