Συνάντηση Καφανέλη με Μίλτο Ζιάκα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2022 16:02

Συνάντηση είχαν χθες το βράδυ ο πρόεδρος του Δωτιέα Αγιάς κ. Καφανέλης με τον τεχνικό Μίλτο Ζιάκα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους για τη νέα σεζόν, καθώς ο Μίλτος Ζιάκας είναι ένα από τα ονόματα που παίζουν δυνατά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίλτος Ζιάκας είχε βρεθεί ξανά στον πάγκο του Δωτιέα Αγιάς το 2015, όταν διαδέχθηκε τότε τον νυν τεχνικό της ΑΕΛ Σωτήρη Ατνωνίου.


Εάν κλείσει το θέμα του προπονητή, τη σκυτάλη θα πάρουν οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και τα μεταγραφικά. Από την ομάδα αναμένεται να αποχωρήσουν ορισμένοι παίκτες και η αρχή έγινε με τους Μάλτζαρη, Μπλατσέρη, Λεσάι και Σούλη. Φυσικά το πώς θα διαμορφωθεί το νέο ρόστερ, θα εξαρτηθεί από τον νέο τεχνικό και τις επιλογές που θα κάνει.
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΕΡΙΤΖΑ
Μετά τη λύση της συνεργασίας του Δωτιέα Αγιάς με τον τεχνικό Τάσο Μπεριτζά, τη σκυτάλη πήραν και οι συνεργάτες του. Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο Δωτιέας Αγιάς ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον συνεργάτη προπονητή του κ. Μπεριτζά, Κώστα Παπαρίζο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Λεωνίδα Κιόρογλου.
Η οικογένεια του Δωτιέα τους ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων αυτά τα δύο χρόνια συνεργασίας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και υγεία στην οικογένειά τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass