ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ:

«Θα επιστρέψω με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως τα τελευταία 10 χρόνια»

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2022 20:30

O Marc Marquez απέστειλε ένα γράμμα στους οπαδούς του, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει μετά τη χειρουργική επέμβαση που έγινε στο αριστερό του χέρι και αναλύει τους τελευταίους 9 μήνες και την τωρινή του κατάσταση.

Παρακάτω ολόκληρο το γράμμα:
«Έχω λάβει πολλά μηνύματα ενθάρρυνσης από εσάς, τους θαυμαστές, και τα εκτιμώ, ειδικά σε τέτοιες στιγμές. Θέλω να σας ενημερώσω πώς τα πάω με την ανάρρωσή μου.
Τώρα νιώθω αρκετά καλά, γιατί δεν υπάρχει πόνος. Έχω ακόμα το χέρι μου ακινητοποιημένο και κάνω ελαφριές ασκήσεις παθητικής κινητικότητας.
Πρέπει να πω ότι δεν είμαι μόνος σε αυτόν τον δρόμο προς την ανάκαμψη. Με έχουν υποστηρίξει αναβάτες όπως ο Αlex Crivillé –που πέρασε κάτι παρόμοιο–, ο Alberto Puig – ο οποίος είναι ο άνθρωπος με τον οποίο έχω τις περισσότερες επαφές, γιατί είναι και ο Team Manager της Repsol Honda Team – και επίσης με τον Mick Doohan – γιατί είχε αρκετά σοβαρά τραύματα. Είναι οι άνθρωποι που με έχουν συμβουλέψει περισσότερο και τους ευχαριστώ για την υποστήριξή τους. Υπάρχει επίσης ένα σημείο αναφοράς στον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος ακόμα και όταν ο κόσμος νόμιζε ότι είχε τελειώσει κατάφερε να ξεπεράσει τον πόνο και να κερδίσει ξανά. Ήμουν μαζί του στο Masters 1000 της Μαδρίτης. Ξέρω όλα όσα έχει υποστεί και γι’ αυτό είναι σημείο αναφοράς για μένα, γιατί αν και δεν είναι στα καλύτερά του, είναι ικανός να κερδίσει τουρνουά όπως το Ρολάν Γκαρός. Θυμάμαι ότι σε μια συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε ότι ο πόνος του άλλαξε τη διάθεση και το καταλαβαίνω.
Πριν σας αποχαιρετήσω, θέλω να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για την υποστήριξη που λαμβάνω από όλους εσάς. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να αγωνιστούμε ξανά και να περάσουμε καλά μαζί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass