Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής από τον ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Λάρισα για την Α1 ανδρών

ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2022 20:00

Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε χθες πως δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών Basket League στη Λάρισα ΚΑΕ και τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τους «κυανόλευκους», που θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να δικαιωθούν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την πλήρωση από την Απόλλων Πατρών 1926 ΚΑΕ των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και της χορήγησε δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τη Λάρισα ΚΑΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε επίσης δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με τη μη πλήρωση από αυτήν των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και ως εκ τούτου δεν της χορήγησε δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα.
Η λαρισινή ομάδα θα προσφύγει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και εν συνεχεία θα ζητήσει από τον ΕΣΑΚΕ να αλλάξει την αρχική του απόφαση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass