Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την Εθνική!

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2022 20:05

Μετά από 43 χρόνια η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών έρχεται στη Λάρισα και για πρώτη φορά για επίσημο παιχνίδι.

Φυσικό, λοιπόν, η Λάρισα να αγκαλιάσει την Εθνική Ανδρών από την πρώτη στιγμή και το απέδειξε έμπρακτα. Για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στο Κλειστό της Νεάπολης στις 20.00 με τη Μεγάλη Βρετανία έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας και αρκετά έχουν καταλήξει και σε χέρια εκτός Λάρισας, δείγμα ότι τέτοια παιχνίδια δημιουργούν αθλητικό τουρισμό.
Η γεμάτη εξέδρα θα είναι ένας σημαντικός σύμμαχος για την Εθνική ομάδα μπάσκετ.

 

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Λάρισα και ήδη έχει αρχίσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία που θα γίνει μεθαύριο (30/6, 20.00). Πρόκειται για την τελευταία αναμέτρηση της Εθνικής στον Β’ Όμιλο της πρώτης φάσης των προκριματικών του FIBA World Cup 2023, αφού η Λευκορωσία που θα ήταν ο τελευταίος αντίπαλος έχει αποβληθεί.
«Είδαμε την ανακοίνωση του sold out καθ’ οδόν για την πόλη και μεγάλωσε η ανυπομονησία που έτσι κι αλλιώς είχαμε», είπε ο Μιχάλης Λούντζης. «Γνωρίζουμε την επιθυμία του κόσμου να σταθεί δίπλα στην Εθνική και να βοηθήσει σε ένα πραγματικά κρίσιμο παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην επόμενη φάση μεταφέρονται όλα τα αποτελέσματα, όπως επίσης και ότι από αυτόν τον αντίπαλο έχουμε τη μοναδική μας ήττα.
Όλοι οι παίκτες έχουμε μεγάλη διάθεση, όπως συμβαίνει πάντα στην Εθνική, δουλεύουμε ήδη κάποιες μέρες μαζί και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και μαζί με τον κόσμο θα πανηγυρίσουμε τη νίκη που θέλουμε και χρειαζόμαστε».

 

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, τεχνικοί) που θέλουν να βρεθούν στο Κ.Γ. Νεάπολης και να καλύψουν δημοσιογραφικά την αναμέτρηση, θα πρέπει να αιτηθούν διαπίστευσης μέσω της πλατφόρμας της FIBA (https://accreditation.fiba.com/fiba-publicregistration/en-US/Account). H προθεσμία για υποβολή διαπιστεύσεων λήγει σήμερα 28 Ιουνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass