Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΑΟΞ Λάρισας

Στις μικτές τετράδες με τους Κωστόπουλο, Μαρκολέφα και τις Μπουλασίκη, Κυριακοπούλου

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2022 20:30

Με μεγάλη επιτυχία, τόσο αγωνιστική όσο και οργανωτική, για τον Αθλητικό Όμιλο Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), ολοκληρώθηκε χθες στη δημοτική πισίνα της Νεάπολης το Πανελλήνιο Κύπελλο Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας 2022.


Συγκεκριμένα ο λαρισινός σύλλογος αναδείχτηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στις μικτές τετράδες με τους Κωστόπουλο, Μαρκολέφα και τις Μπουλασίκη, Κυριακοπούλου, ενώ κατέκτησε παράλληλα τρία χάλκινα μετάλλια σε διάφορες κατηγορίες.
Συγκεκριμένα στις μικτές δυάδες οι Αικ. Μπουλασίκη-Κ. Κωστόπουλος κατέκτησαν την τρίτη θέση, στις τετράδες ανδρών οι Κωστόπουλος, Γεωργαντάς, Μαρκολέφας, Μπάμπαλης τερμάτισαν επίσης στην τρίτη θέση, όπως και οι Μπάλλας, Μπάμπαλης, Καούνα, Χριστοδούλου στις μικτές τετράδες.
Οι αγώνες που διήρκησαν δύο ημέρες διοργανώθηκαν από τον Α.Ο.Ξ. Λάρισας και τον Δήμο Λαρισαίων υπό την αιγίδα της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ. Συνολικά συμμετείχαν 30 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η Λάρισα φιλοξένησε για πρώτη φορά αγώνες Πανελληνίου Κυπέλλου κερδίζοντας τα εύσημα.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι αγωνίστηκαν, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση των αγώνων» επισήμανε ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. Ευάγγελος Κατσιούλας μιλώντας στην «ΕτΔ» και πρόσθεσε:
«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο στο κάλεσμα της Ένωσης και διοργανώσαμε ένα εξαιρετικό τουρνουά. Αποδείξαμε ότι έχουμε την τεχνογνωσία, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να υποστηρίξουμε μία τέτοιας εμβέλειας διοργάνωση.
Παράλληλα είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κερδίσαμε το Κύπελλο Ελλάδας μετά από αρκετά χρόνια. Αγωνίστηκαν πολλοί νέοι αθλητές που δεν είχαν αγωνιστική εμπειρία, κάποιοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο οι επιτυχίες που καταγράψαμε ήταν σημαντικές. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, στους οποίους εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια».

 

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων έγιναν οι απονομές των επάθλων στους νικητές των κατηγοριών. Τις απονομές έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Πινακάς, ο αντιδήμαρχος κ. Αναστασίου, ο πρόεδρος της Α’ ΕΣΑΞ κ. Κοσμάς, ο πρόεδρος του ΑΟΞΛ κ. Κατσιούλας και ο υπεύθυνος της δημοτικής πισίνας κ. Κούρελος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass