ΕΣΚΑΘ:

Επανέρχεται το κύπελλο, αλλαγές στα πρωταθλήματα

*Εγκρίθηκε στη χθεσινή Γ.Σ. ο οικονομικός απολογισμός

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2022 21:15

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας η τακτική Γεν. Συνέλευση της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. στην οποία εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός για την περίοδο από 1/1 έως 31/12/2021.


Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Συγκεκριμένα τα σωματεία είχαν θετική στάση για τη διοργάνωση κυπέλλου τη νέα σεζόν, καθώς ο συγκεκριμένος θεσμός λόγω της πανδημίας δεν διεξήχθη τα δύο τελευταία χρόνια (πρόπερσι διεκόπη στο φάιναλ-φορ). Εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, η ΕΣΚΑΘ θα διοργανώσει ξανά τη νέα σεζόν το κύπελλο, προκειμένου οι ομάδες να έχουν περισσότερα παιχνίδια στο ενεργητικό τους το οποίο παράλληλα συμβάλλει στην καλύτερη προετοιμασία για το πρωτάθλημα.
Σε ό,τι αφορά την Α1 Ανδρών θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο με 12 ομάδες, ήτοι δύο ομάδες λιγότερες από πέρυσι, γεγονός που σημαίνει ότι αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστικό.
Η Α2 θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των δέκα ομάδων (αντί εννέα πέρυσι), και η Β’ κατηγορία επίσης σε δύο ομίλους με τη συμμετοχή των υπόλοιπων ομάδων.
Οι προκηρύξεις (προβιβασμός, υποβιβασμός κ.λπ.) θα ολοκληρωθούν μετά την ανακοίνωση των προκηρύξεων των Εθνικών πρωταθλημάτων από την Ομοσπονδία και ειδικότερα της Β’ και Γ’ Εθνικής.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. έγινε ενημέρωση σχετικά με τις αλλαγές σε θέματα μεταγραφών, ενώ όπως τονίστηκε επειδή όλες οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα ψηφιοποιηθούν τα σωματεία θα δηλώνουν ηλεκτρονικά στην ΕΟΚ οποιαδήποτε μεταβολή (μεταγραφές, καταστάσεις αθλουμένων μελών κ.λπ.). Παράλληλα, τα έσοδα από τα παράβολα θα κατατίθενται απευθείας στην Ομοσπονδία και αυτή θα καλύπτει με τη σειρά της τα λειτουργικά έξοδα των Ενώσεων.
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο Ε. ΛΙΟΛΙΟΣ
Μεθαύριο Τετάρτη και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας (Θεοφράστου-Καλλισθένους) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των σωματείων της Λάρισας στην οποία θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ κ. Ευάγγελος Λιόλιος. Όπως τονίστηκε από την ΕΣΚΑΘ τα Σωματεία θα πρέπει να εκπροσωπηθούν από τον πρόεδρο και τον γ. γραμματέα του συλλόγου ή τουλάχιστον τον έναν εκ των δύο.
Θέμα της συγκέντρωσης: «Τα προβλήματα των σωματείων της Λάρισας και η σχέση τους με την Ε.Ο.Κ.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass