Σύμπνοια και συνεργασία στα διοικητικά του Π.Ο.Ε.

Αναδείχθηκε νέα διοίκηση - Συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας ο Αλκης Χατζηβασίλης - Ποιοι εκλέχθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2022 20:40

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μέσα σε ατμόσφαιρα σύμπνοιας και συνεργασίας, αλλά και με χαμόγελα αισιοδοξίας για την «επόμενη ημέρα», πραγματοποιήθηκε η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των μελών του Π.Ο. Ελασσόνας, που ολοκληρώθηκε με τις προγραμματισμένες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ιστορικό σύλλογο.


Αρχικά, παρουσιάστηκε στο σώμα της Γ.Σ. (που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ελασσόνας) ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης, που εγκρίθηκε από τα μέλη.
Χαρακτηριστικά, τα όσα «κατέθεσε», ανάμεσα στα άλλα, ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Χατζηβασίλης: «Σας υπενθυμίζω ότι είμαστε ένα ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο, που βασίζεται στην εθελοντική συμμετοχή και εργασία των μελών του, καθώς και στις οικονομικές τους εισφορές για την επιβίωσή του. Επομένως η συμμετοχή όσο γίνεται περισσοτέρων μελών και η οικονομική τους ενίσχυση είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία των σκοπών μας.
Ο Π.Ο.Ε. ολοκλήρωσε τη χρονιά έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο του Νομού μας και καταλαμβάνοντας υψηλή θέση στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η χρονιά από αυτήν την πλευρά είναι επιτυχημένη και τους ευχαριστώ όλους, τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους συνεργάτες μου στη διοίκηση.
Σας θυμίζω πως η ομάδα μας, ως κυπελλούχος, συνεχίζει στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος πλέον και στόχος μας είναι να πάμε όσο γίνεται μακρύτερα σε αυτήν την πορεία.
Κύριος στόχος όμως της ομάδας για τη νέα χρονιά που μας έρχεται είναι να καθιερωθεί και να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Για την επίτευξη του στόχου αυτού δεν περισσεύει κανένας και ο Π.Ο.Ε. έχει την ανάγκη όλων μας και προπάντων της οικονομικής σας ενίσχυσης. Όλοι γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο απαιτεί χρήματα, ακόμη και αυτό το ερασιτεχνικό. Προκειμένου ο Π.Ο.Ε. να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα, κάνω έκκληση για τη βοήθεια όλων σας, στην προσπάθεια αυτή, ο καθένας στο μέτρο του. Δεν ξεχνούμε ότι είμαστε σε δύσκολους καιρούς.
Θέλω να αναφερθώ και στα τμήματα υποδομής του Π.Ο.Ε., τις ακαδημίες μας. Είχαμε υποσχεθεί την αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομών και στην πράξη επανιδρύσαμε τις ακαδημίες, κάτω από την αποκλειστική πλέον ευθύνη του Π.Ο.Ε. και σας διαβεβαιώνω ότι οργανώνονται για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία της Ελασσόνας και ευρύτερα σε όλη την επαρχία μας, καθώς και να αποτελέσουν το φυτώριο ποδοσφαιριστών για την πρώτη ομάδα.
Ζητώ να υποστηρίξετε το όραμά μας για τον Π.Ο.Ε. Με τη βοήθεια όλων μας, να είστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστώ όλους…».
Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων και της νέας διοίκησης του Π.Ο.Ε.
Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψήφων, η «εικόνα» της νέας διοίκησης είναι:
Πρόεδρος: Άλκης Χατζηβασίλης
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (με αλφαβητική σειρά):
Αγοραστός Χρήστος / Δατσογιάννης Αναστάσιος / Καραγιάννης Αθανάσιος / Μπίζιος Αθανάσιος / Μωυσίδης Παναγιώτης / Νίκου Μιλτιάδης / Ουσταμπασίδης Γεώργιος / Παναγιωτίδης Ηλίας / Ταζέ Έλενα / Τσακίρης Παντελής / Τσιόγκας Περικλής / Χατζηβασίλης Κωνσταντίνος.
Αναπληρωματικά μέλη:
Βαλιώτης Νικόλαος / Κουρνούτης Δημήτριος / Μπουλουμπάση Κωνσταντίνα / Φουρκιώτης Ελευθέριος
Εξελεγκτική Επιτροπή:
Αργυρόπουλος Νικόλαος / Δήμος Βασίλειος / Ιωαννίδης Στυλιανός / Κατσαβός Χαρίσιος / Μπαγιώτας Χρήστος.
*Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει η νέα διοίκηση για την κατανομή των αρμοδιοτήτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass