Το Kyokusindo κερδίζει έδαφος...

* Πολλές διακρίσεις πέτυχε λαρισινός σύλλογος

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2022 20:30

Το Kyokusindo, ένα δυναμικό άθλημα στον χώρο των πολεμικών τεχνών, ενεργοποιείται με συνεχείς εκδηλώσεις στον θεσσαλικό χώρο. Έτσι, με ένα πλήθος δραστηριοτήτων τελείωσε την άνοιξη που πέρασε και το καλοκαίρι που ήρθε, ο A.S. Fighters Academy Poutsiakas Team συμμετέχοντας σε σειρά αγώνων, σεμιναρίων και εκδηλώσεων ...


Οι αθλητές του συλλόγου κατέκτησαν πολλές διακρίσεις σε τέσσερις συμμετοχές τους, ενώ το επίπεδο της σχολής ανεβαίνει αισθητά με τη συμμετοχή των αθλητών σε σεμινάρια που δημιουργούν την εξέλιξη στις πολεμικές τέχνες.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο σεμινάριο Kyokusindo στους Νέους Πόρους Πιερίας, πριν μια εβδομάδα, περίπου, ενώ έρχεται και η σειρά νέου σεμιναρίου για μικρούς και μεγάλους στα τέλη Ιουνίου. Το 4ο σεμινάριο Kyokusindo, έγινε υπό την επίβλεψη του αρχηγού Ευρώπης κ. Πλιάτσικα Απόστολου και υπό την επιστασία των προπονητών Πουτσιάκα Κωνσταντίνου, Πλιάτσικα Γεώργιου και του εκπαιδευτή Ευστρατίου Ευάγγελου.
Πριν λίγες εβδομάδες, οι αθλητές της σχολής είχαν διακριθεί με τη συμμετοχή τους, σε σειρά δύο αγώνων, πρωταθλήματος και διασυλλογικών, σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα, με διακρίσεις μικρών και μεγάλων αθλητών. Συγκεκριμένα, πήραν 30 μετάλλια ξεχωρίζοντας με το ήθος και την παρουσία τους στους αγώνες.
Διακρίθηκαν οι Πουτσιάκας Χρήστος: χρυσό, Λαχανάς Ευριβιάδης: χρυσό, Στάμου Νεφέλη: χρυσό, Μπαρούτα Πελαγία: χρυσό, Βλησαρούλη Στέλλα: χρυσό, Βλησαρούλη Μαρία: χρυσό, Νίκου Φαίη: χρυσό, Τόλιας Πασχάλης: ασημένιο, Σμουλιώτη Κάλυ: ασημένιο, Κυριτσάκας Νίκος: χρυσό, Τσιάρας Δημήτριος: χρυσό, Λαγγεσειρα Ραφαήλ: ασημένιο, Γεωργούλας Δημήτριος: χρυσό, Τσιώμος Χρήστος: χρυσό, Παπαδόπουλος Παναγιώτης: ασημένιο, Γαρουφαλιάς Βασίλης: ασημένιο, Γερόλυμος Γεώργιος: ασημένιο.
Στο πρωτάθλημα kick boxing junior διακρίθηκαν οι: Πουτσιάκας Χρήστος, Λαχανάς Ευριβιάδης, Τσιάρας Δημήτριος, Λαγγεσειρα Ραφαήλ, Μπαρούτα Πελαγία, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Κυριτσάκας Νίκος, Πουτσιάκας Χρήστος. Οι αθλητές Πασχάλης Τόλιας και Σμουλιώτη Κάλυ έδωσαν δυνατούς αγώνες στην κατηγορία των μαύρων ζωνών και κέρδισαν μεγάλη εμπειρία. Ικανοποιημένος απο την απόδοση όλων, έμεινε ο αρχηγός Ευρώπης του kyokusindo κ. Αποστόλης Πλιάτσικας και εξήρε τους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους.
Τα εύσημα έδωσε και στον προπονητή Πουτσιάκα Κωνσταντίνο για την αποτελεσματική του προετοιμασία των αθλητών, ενώ και ο κ. Πουτσιάκας, έμεινε ικανοποιημένος από το επίπεδο των αθλητών του συλλόγου και υποσχέθηκε στους γονείς, που στέκονται πάντα αρωγοί των δραστηριοτήτων του συλλόγου, παρακολουθώντας τις δραστηριότητές τους, καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass